Mooie ketting

Snelle levering en hele mooie ketting

Snel geleverd en dik te vreden

Het zijn mooie producten van goed kwaliteit

Gevonden wat ik zocht

Nergens armbanden te vinden voor brede polsen (24 cm). Hier voor de 2de keer geslaagd.

Snelle verzending, uitstekende kwaliteit.

Webshop biedt allerlei kettingen aan in heel veel verschillende maten, precies waar ik naar zocht. Erg blij met m’n bestelling!

snel geleverd, had wel een doosje bij gemogen

De armband was prima aangeleverd en snel. Jammer dat er geen verpakkingsdoosje bij zat.

Super service

Gisteren besteld voor 1500uur vanmorgen al in huis. Zeer goed verpakt en precies wat ik verwachte . Kwaliteit

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs, kreeg meer dan ik verwacht had van een voor mij onbekende webshop.

Nette levering, goed product

Helemaal top.

Super Tevreden!!!

Altijd! Weer blij met me bestellingen en dat is ook de rede dat ik vaak shop bij kettingenenarmbanden.

Geweldig bedrijf

Snel geleverd, mooie cadeauverpakking en heel stevige buitenverpakking. De halsketting is een cadeau en is nog niet overhandigd aan de ontvanger. Ik heb de ketting dus niet in het echt gezien, maar ben overtuigd dat het geleverde overeenkomt met het bestelde

Goede Service en Bezorging.

Ik kreeg dr Armband na 1 dag al thuisgestuurd. En ben er erg tevreden over.

Zeer tevreden!

Snelle levering, goed verpakt en mooie sieraden ontvangen!

Prima product en snelle levering.

Zie boven.

Wat een goed bedrijf. Denken mee. Reageren snel.

Helemaal super

Bestelling gedaan (ketting) en kort daarna aanvullende bestelling geplaatst (armband), maar per ongeluk niet precies dezelfde kleur. Ik werd gebeld door een medewerker die het opgevallen was en dit even wilde verifiëren. Heel attent. Bestelling aangepast en heel snel ontvangen. Heel prettig proces en super mooie ketting en armband. Ik ben helemaal blij en tevreden en raad deze winkel bij iedereen aan.

Goede en snelle service

Na de bestelling, heb ik de ketting snel ontvangen. Het was ook mooi verpakt. En de prijs van de ketting is een stuk goedkoper, dan bij andere onlinewinkels/leveranciers.

Super!!!

Zeer goede service evenals de kwaliteit van het gekochte product (ketting). Goede voortzetting.

100% tevreden

Duidelijke website, snelle levering en aankoop volgens verwachting.

Snel en netjes Verzonden, de website geeft een duidelijk beeld van het artikel

Slecht heb niks binnen gekregen

Slecht

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit/prijs en service . Producten zoals afgebeeld en omschreven. Heel snel en prettig contact met klantenservice ( ruilen /retourneren )

Uitstekend!

Uitstekende service en klantgerichtheid, een absolute aanrader. Goede verpakking en mooi product. 100% tevreden.

Mooie ketting snel geleverd

Prachtige koningsketting besteld. En voldoet helemaal aan de verwachting.

bestelling geplaatst , snel geleverd en keurig ingepakt. Top!

bestelling geplaatst , snel geleverd en keurig ingepakt. Top!

Blij mee

Snelle levering, mooi verpakt en verrassend mooi van kwaliteit. Erg blij mee!

Van der Takstraat 8

3071LL Rotterdam