Nog steeds wachtende....

Van alle spullen die ik de afgelopen dagen besteld heb na de bestelling die ik bij u heb geplaatst heb ik alles al aangekregen behalve de uwe.

Ziet er super uit

Ziet er super uit zelfs hoe het in gepakt was toppie

Mooie sierraden en snelle levering

Was op zoek naar een betaalbaar koordcollier in een bepaalde lengte. Deze was bijna nergens te vinden maar bij kettingenenarmbanden vond ik precies de goede lengte met een bijpassende armband voor niet al te duur.

De prijzen zijn helemaal niet overdreven, je krijgt een zeer kwalitatief product en de verzending was niet te geloven snel.

Goed geregeld Mooi product

geweldige persoonlijke service

Ik belde ,n medewerkster en ze adviseerde mij als ik het binnen 30 minuten bestelde dan kon het nog mee met de avondbestelling het was toen 17.00 . dat heb ik toen gedaan en daarna gebeld en ze had de mail ook al binnen. Tot mijn verwonderig werd het pakketje de volgende morgen al om 10.30 bij mij afgeleverd. Dank voor deze service zodat ik het ketting nog op tijd binnen had voor de Kerst, groet Nelly

Super...

Mooie armband, feestelijk ingepakt en keurig op tijd.

Uitstekende service

Een zilveren koningsketting met armband besteld bij mevrouw, door de drukte bij pakketbezorgers i.v.m. Kerst is mevrouw de volgende dag de kettingen zelf komen brengen. De ketting is precies zoals beschreven en beter dan ik had verwacht. Prachtig blinkend zilver van kwaliteit. Beste prijs/kwaliteitsverhouding tot zo ver. Ga hier zeker vaker bestellen. Bedankt mevrouw van Kettingenenarmbanden.com fijne feestdagen en een gezonde nieuwe jaar gewenst alvast! Groetjes, Ismail

nooit verwacht maar super te vreden

ik koop veel sieraden maar nooit via het internet maar dit raad ik zeker aan alles is goed beschreven

Snelle levering. Vriendelijk. Mooie kwaliteit

Geen klachten!

Bestelling duurt lang

De verzending duurt best wel lang

Ketting is dik. Precies wat ik wilde. Ik ben erg blij mee

Ondanks de problemen met post nl zijn deze perfect opgelost ik heb cadeau nog nog voor de kerst gekregen

Uitstekend.

Hele snelle verzending. Had 2 bestellingen gedaan de ene kwam na 2 dagen de andere na 1.

Keurig op tijd geleverd

In goede verpakking geleverd

hele goede ervaring

Goede service en reageren snel op berichten. Snelle verwerking/verzending.

Goede en duidelijke informatie op de website. Inderdaad levering zoals aangegeven. Goede email info over levering, waarna je je zending kan volgen. Product zoals verwacht.

Snelle levering en goede kwaliteit!!! Fantastisch

Ik had de anker armband snel in huis. Hij is prachtig en heel stevig. Echt een aanrader!!!

Uitstekend.

Al eens eerder iets besteld, was een goede ervaring en dus nu wederom wat besteld. Goed verpakt en product ziet er erg mooi uit.

Veel service en eerlijke prijs!

Hier een ketting en hanger gekocht en goed meegedacht over het graveren. Goed kontakt en vriendelijke service! Netjes verpakt en verstuurd! Al om al een nette zaak, een aanrader! Groetjes Guido

Prima leverancier ....

Snel bezorgd, goede kwaliteit, wat wil je nog meer?

Klant vriendelijk en gericht

Je wordt snel en duidelijk geïnformeerd en geholpen. Ben zeer tevreden over de service en product. Een aanrader dus!

Super mooie armbanden en kettingen

Overzichtelijk website mooie armbanden en kettingen voor een betaalbare prijs. Super snel levering.!!! Ben er zeer tevreden mee!

Van der Takstraat 8

3071LL Rotterdam