Super prachtige sieraden

Goede service, vriendelijk

Fijne en vlotte levering en goede prijs!

Goede en vlotte levering. Goed verzorgd met een cadeauverpakking en versiering erbij! Top geregeld! Ben erg tevreden.

Groot aanbod, snelle levering!

Heldere communicatie en perfecte levering.

Top service! Echt een aanrader

Eerst had ik een vraag en dat op een zondag ochtend kreeg ik heel netjes binnen een uur antwoord. Dat verbaasde me al en dat vond ik zo netjes. Kreeg goed advies en later die dag heb ik het besteld. Ik twijfelde nog even en heb ze gemaild of ik tegen bij betaling (wilde groter dus duurder) nig op tijd was. Dit was meteen geregeld en het pakketje is meteen op de bus gedaan ik het het de volgende dag al in huis. Super bedrijf. Daarnaast is de prijs heel gunstig, het scheelde me veel met andere bedrijven echt mijn complimenten

Top kwaliteit echt super mooi

Geweldige kwaliteit, top modellen

Ik heb 3 verschillende armbanden besteld en zeer tevreden. Zijn zoals ze ook op de foto eruit zagen, prachtig afgewerkt, top zilvere kwaliteit. Zeker een aanrader en zal zeker nog een keer bestellen.

in 1 woord geweldig

mooie koningsketting gekocht zilver 70 cm 5mm dikte voor 199.00 euri ben dik tevree prachtigge ketting ben ik blij mee en snel geleverd top site

Het was leuk om met je samen te werken ... Dragan Ivkovic

zeer goede ketting en zeer goed en mooi werk ethno-zilver verbranden ik ben er echt blij mee ik heb wat langer gewacht maar het is geen probleem het loont iedereen raadt me aan om via deze site te bestellen omdat het echt een goede site is en van goede kwaliteit heel erg bedankt

Heel fijn bedrijf met mooie zilveren sieraden

Top bedrijf met een heel ruime keuze aan allerhande zilveren sieraden. Gaande van armbanden tot kettingen zowel fijn naar dik. Snelle levering en alles heel netjes verpakt! Zeker aan te bevelen als je een mooi zilveren juweeltje zoekt of voor jezelf, je geliefde of als geschenk voor iemand. Helemaal niets op aan te merken!!!

Een WOW bij het uitpakken

Een zilveren Venetiaanse schakel.ketting besteld. Had goedkoper gekund maar bij het uitpakken zei ik WOW. Mooie ketting met een grote sluiting. Met een schakelbreedte van 2.1 mm een mooie mannenketting. Door de iets grotere karabijn sluiting makkelijker te openen (voor mijn artrose vingers). Omhangen en niks meer aan doen!

Prachtig

Kids dolblij met hun ketting, het ziet er echt prachtig uit, levering was ook perfect

Vriendinnen hadden voor mijn verjaardag een prachtige ketting besteld bij Christel. Bij omdoen bleek hij wat te lang. Christel heeft de ketting zonder kosten korter gemaakt. Super service!

Na 9 dgn nog steeds niet ontvangen

De ketting na 9 dagen nog steeds niet ontvangen

Schitterende, sterke armband van Top kwaliteit!

De levering was super snel, de armband was mooi en netjes ingepakt. De armband is echt schitterend, voelt heel sterk aan, De armband zit heel prettig om de pols. De karabijnhaak van de armband is sterk en stabiel. Ik ben ontzettend blij met deze prachtige armband, ik dank er hartelijk voor. Echt Top kwaliteit!

Zeer goede kwaliteid, snel geleverd!

heel goed

de levering was snel, mooi ingepakt en de ketting is zeer mooi en kwaliteitvol.

snelle levering en is goed aan gekomen ben er super blij mee

Hmmmm.......puur SLECHT!

2 artikelen Ketting & armband gekocht van over de 100 euro. Ketting gepast en retour gestuurd binnen de termijn. Armband gehouden en na 1x dragen slaat deze zwart uit! Heb andere zilveren sieraden en daar gebeurt dit niet mee. Ketting retour gestuurd en kreeg de onderstaande reactie: Vandaag ontvingen wij uw retourzending. Helaas kunnen wij uw ketting niet retour nemen aangezien deze overduidelijk gedragen is (zie bijlage). Wij nemen alleen artikelen retour die ongedragen zijn. U mag de ketting passen, zoals u dat ook in de winkel zou doen maar niet meer dan dat, als u wilt retourneren. Zo staat het ook beschreven in onze algemene voorwaarden. De ketting wordt binnenkort naar u terug gestuurd. HUH?????? IK HEB DEZE HELEMAAL NIET GEDRAGEN!!

geweldig

heb al een aantal (armbanden en ketting )besteld mooie kwaliteit en redelijke prijs en snel geleverd

Super service en super product!

Nadat ik het product had besteld kon ik deze meteen de volgende dag afhalen bij het gekozen afhaalpunt. Sneller had niet gekund! Een product van kwaliteit, dat merk je meteen!

grandioos

snelle levering aangetekend bezorgd de volgende dag netjes verpakt schitterende kwaliteit.

uitstekend

Uitstekende service. Ook bij speciale wensen . Snelle levering

Geen klachten. Verzekerd geleverd. Netjes ingepakt.

Alles is goed

Alles was goed ook de service

Snelle reactie en verzending

5 sterren. geen klachten