Eerlijk, Transparant, Top Kwaliteit, uitstekende services. Ik raad iedereen kettingenarmbanden aan. Wij gaan zeker nog meer kopen.

Snelle levering en mooi product

Het is een mooie ketting, heeft ook beetje een gewicht en het schijnt mooi.

Makkelijk, snel en volgens afspraak

Goeie website en alles naar wens. Ik zou alleen graag meer aanbod zien van zilveren hangers en opties voor grotere oogjes!

Alleen maar positief

Duidelijke website, keuzes in varianten zijn makkelijk te maken, prettige prijs, snelle levering en keurige verpakking! Zoal ik al zei: alleen maar positief!

Vriendelijk en behulpzaam

Prettig geholpen, snelle levering en goede klantenservice.

Mooie ketting en netjes afgeleverd

Mooie ketting en netjes afgeleverd alleen met post nl een en al ellende

Snel leveren goede prijs aardige personeel

Tweede keer besteld en weer keurig geleverd en op de hoogte gehouden.

Super Service!

Ik heb een koningsketting besteld, binnen 3 dagen heb ik de ketting mogen ontvangen. Uitstekende kwaliteit, ik ga zeker in de toekomst opnieuw bestellen!

Ik heb een prachtige ketting mogen ontvangen. Volgens de website kon de ketting binnen 5 dagen geleverd worden en dit was ook zo. Helaas door post nl wel wat vertraging opgelopen, maar hier kan kristel niks aan doen. De ketting was mooi verpakt , ze besteed er extra aandacht aan. Gewoon top!

Prachtig product

De armband die ik bestelde kwam snel en mooi verpakt in de bus. Fijn product en fijne service.

Mooie kettingen voor een goede prijs

Al een paar keer besteld, snelle goede service. Alleen de laatste is niet aangekomen, maar werd wel aangemerkt als afgeleverd. Dit ligt echter bij de post. Zelf maar een nieuwe besteld. Hopelijk komt deze snel aan!

Makkelijk besteld, snel geleverd en goede service!

Zeer betrouwbaar en goed kwaliteit.

Mijn ervaring met deze online winkel is zeer goed. Ik heb zelfs een keer mogen passen. Alle sieraden, en ik geef ze vaak kado, zijn allemaal perfect.

Alles correct en snel geleverd

Alles correct en snel geleverd

Goeie kwaliteit

Ik had een ketting gekocht, 2mm en is echt een hele goede koop geweest!

Altijd op tijd geleverd heb hier al 3konings kettingen gekocht 3mm 8mm en één 6mm

Mooi spul, snelle levering, leuk verpakt!

Armband staat 21 cm maar is 20.5cm

Armband geen 21 cm dus te klein.

Een prachtige ketting, snel bezorgd!

Tijdens het bestelprocess heb ik contact gehad met kettingenenarmbanden.com. Hierbij ben ik netjes geholpen en is alles perfect verlopen. De ketting werd in no-time bezorgd en daarbij werd ik volledig op de hoogte gehouden tijdens het transport. De ketting is precies hetgeen ik gehoopt had en ben er hartstikke blij me. Mijn dank is groot! Kortom : Deze webshop is een echte aanrader en hier kunt u met vertrouwen een kwalitatief en hoogwaardig product bestellen.

Het pakket was goed verpakt en op tijd bezorgd. De zilveren kettingen zijn mooi met stevige slotjes en zoals beschreven op de website.

snelle levering en correct

Ik heb op zndag besteld en het ws er binnen 3 dagen.Prima! Ziet er professioneel en mooi uit.

Zien is krijgen.

Wat je ziet is wat je ook snel in huis krijgt. Prima service.

Service en prettige communicatie

Direct contact, in overleg veel mogelijk, zelfs mijn kapotte ketting mocht ik meesturen met de retourzending, 2 dagen later de nieuwe ketting en m’n gerepareerde ketting al weer thuis ontvangen. Top!!!!

Ik heb hem besteld en 2 dagen later had ik me armband en hij is echt heel mooi ik heb altijd goeie ervaring met hun nooit geen lasteren en de maat is ook altijd goed als je de juiste maat geef krijg je ook de juiste maat binnen Mijn dank is dus heel groot.

Van der Takstraat 8

3071LL Rotterdam