Pluspunten
Korte lijnen en afspraken stipt nakomen Geen problemen met retourzendingen
Pluspunten
Correct en vakkundig bedrijf
Pluspunten
Prima en snel!
Pluspunten
We konden onze bestelling eenvoudig plaatsen. De keuze was groot genoeg, want ze konden leveren wat we wilden hebben, terwijl dit bij de meeste juweliers niet leverbaar was en dit had te maken met de lengte van de ketting. We hadden het product snel in huis en volgens afspraak. Ik weet niet hoe het met de garantie gesteld is, omdat we daar nog geen gebruik van hebben hoeven maken. En we weten ook niet hoe het was gegaan als we het product onverhoopt terug hadden moeten sturen, want daar gaat het vaak mis, omdat je dan je geld niet terugkrijgt, dus hierover kan ik niks zinnigs zeggen. We hebben ook geen personeel gesproken, dus ook daar kunnen we niks over zeggen of vinden.
Pluspunten
Zeer snelle bezorging normaal duurt een paketje vanuit nederland 2-4 weken binnen een week mijn bestelling binnen en geholpen door vriendelijk en bekwaam personeel bedsnkt zal zeker terug komen
Pluspunten
Komt afspraken na. Snelle levertijd. Het product is netjes verpakt. Zeker een aanrader.
Pluspunten
Bij de dogtag die ik besteld had klopte de maat voering niet. De verkoopster heeft het super snel en klantvriendelijk opgelost en mijn een paar nieuwe opgestuurd waaruit ik de keuze kon maken en de rest op haar kosten terugsturen. Alles ging zonder enige moeite.
Pluspunten
top service niks op aan te merken
Verbeterpuntennvt.
Pluspunten
Gewoon super
Pluspunten
Leveren wat ze aanbieden
Pluspunten
Mooie sieraden voor een schappelijke prijs. Prima afhandeling.
Van der Takstraat 8
3071LL Rotterdam