Pluspunten
Snelle levering. Zoals beschreven.
Pluspunten
Goed bedrijf
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer vlotte levering
Pluspunten
De ketting is precies zoals beschreven staat in de omschrijving, mooi om er mijn hanger aan te doen! De kwaliteit is goed en de lengte is ook mooi (80). De leveringstijd kwam overeen en ik werd goed op de hoogte gehouden dmv mails. Mocht ik nog een keer iets gaan bestellen, zal ik dat zeker weer hier doen!
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooie collectie, prettig persoonlijk contact. Goedkoper dan in de winkelstraat bij de juwelier.
VerbeterpuntenWat meer detail foto's van de schakels etc. bij de producten plaatsen.
Pluspunten
X
VerbeterpuntenX
Pluspunten
heel snel geleverd en een goede kwaliteit
Verbeterpuntenzou het niet weten
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ruim assortiment voor een redelijke prijs. Netjes geleverd
VerbeterpuntenNvt
Bij ons zat er geen certificaat bij.
Beste Janeska Achterberg, In Nederland is er maar één rechtsgeldige manier om aan te tonen dat een sieraad écht zilver is: dat is een zilver-keurmerk, afgeslagen in het sieraad zelf. Een certificaat is niet gebruikelijk en biedt geen enkele garantie dat uw sieraad ook écht zilver is, want: is zeer fraudegevoelig! Ook handelaren die nepzilver verkopen kunnen een zelfgeknutseld certificaatje bijvoegen. Dus nee, u krijgt géén certificaat bij uw aankoop, maar in uw ketting is wél een zilver-keurmerk in afgeslagen (in het oogje achter het slotje). Zie voor meer informatie over dit onderwerp: https://kettingenenarmbanden.com/over-zilverkeurmerken Met vriendelijke groeten, Christel Veenhuis Kettingenenarmbanden.com
Pluspunten
Klant vriendelijk
VerbeterpuntenIk heb een ketting terug gestuurd begin december 2018 maar wacht nog steeds op mijn geld, dit is echt belachelijk. Hoop ooit mijn €23.50 terug te krijgen duurt veelste lang!!!!!
Beste mijnheer Campschroer, Ik heb u meerdere malen aan de telefoon gehad over uw retourzending en heb u telkens gemeld dat wij niets ontvangen hebben. Samen zijn wij tot de conclusie gekomen dat de zending waarschijnlijk bij PostNL is zoekgeraakt. Dat is heel vervelend voor u maar tegelijkertijd een risico dat u zelf heeft genomen door zonder track & trace code te retourneren. Op dit risico hebben wij u vantevoren (op 11-12 via e-mail) gewezen. Erg flauw dat u vervolgens onterecht de schuld bij ons legt door onze betrouwbaarheid in twijfel te trekken! Wij hebben tot op heden niets ontvangen. Ik raad u aan uw beklag bij PostNL te doen, want wij kunnen hier niets mee. Met vriendelijke groeten, Christel Veenhuis Kettingenenarmbanden.com
Pluspunten
Mooie spullen en veel goedkoper als in de bekende sieraden shop
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snelle bezorging
VerbeterpuntenHoe krijg ik de armband wat minder glimmend? Hij is nu een beetje te "wit".
Pluspunten
Super snel geleverd top.
Pluspunten
Snel levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Super blij met de spullen . Top bedrijf. Snelle levering. Vriendelijk. Enzovoorts.
Pluspunten
Perfecte prijzen, supersnelle levering, snel email contact ivm mijn vragen
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Pluspunten
Snelle levering mooi product
Van der Takstraat 8
3071LL Rotterdam