Pluspunten
Ketting is er mooi, En Top verpakt !!!
Verbeterpuntenalles was goed
Pluspunten
Alles netjes afgehandeld zoals het hoort
Pluspunten
In 1 woord geweldig. Supersnelle levering en kwaliteit is perfect. Toppie
Pluspunten
Mooie armband , heel mooi gegraveerd Vriendelijke behulpzame mevrouw die mij op een hele plezierige manier geholpen heeft.Was daar erg blij mee
Pluspunten
Communicatie met en service van dit bedrijf zijn uitstekend. Ik bestelde vanuit het buiteland en de website kon mijn adres niet accepteren. Een email naar de zaak loste alle problemen meteen op en mijn bestelling was de volgende dag op mijn Nederlandse adres! Kan nog geen oordeel geven over het product: dat zie ik pas in oktober.
Pluspunten
Snelle levering. Keurig verpakt .
Pluspunten
Zeer snelle en goede communicatie!!
Pluspunten
Top service. Produkt in hardcase met een mooie cadeaupapiertje eromheen ontvangen. Mooie goede kwaliteit.
VerbeterpuntenNiet kunnen ontdekken.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Goed verpakt. Rrealistische beschrijving van het product op de site. Voor herhaling vatbaar!
Pluspunten
Dat jullie geweldig zijn blijf zo door gaan
Pluspunten
Ik heb de 1e keer een bestelling gedaan. Prachtige kwaliteit. Duidelijke artikelomschrijving op de site.
Pluspunten
Uitstekende service en producten. Ook snelle communicatie indien men een vraag heeft.
VerbeterpuntenGeen,ga zo door.
Pluspunten
Zeer behulpzaam en klantgericht
Pluspunten
Snelle bezorging en super klantvriendelijk
Pluspunten
Ik had aangegeven ketting moet er zijn voor vrijdag ivm verjaardag vriendin. Het was er woensdag al. En... met een kadopapier zakje, een plakstrik, en een sticker van harte gefeliciteerd. Kijk dat is boven verwachting en dat is een 10
Pluspunten
Erg vriendelijk aan de telefoon
VerbeterpuntenAlles is prima
Pluspunten
supersnelle levering, altijd fijn.
Pluspunten
Heel blij met mijn nieuwe set(ketting+armband) Heel erg mooi sterling zilver. Ik ben heel goed geholpen met het maken van de juiste keuze. Heel betrouwbaar, geen spijt van! Echt een aanrader als je op zoek bent naar mooi kwalitatief zilver voor een goede prijs.
Pluspunten
Snelle levering, goed product
Verbeterpunten/
Pluspunten
Snelle levering en mooi afgewerkt product
Van der Takstraat 8
3071LL Rotterdam