Pluspunten
heb ketting geruild voor een langer exemplaar, bijbetaling en snelle afhandeling perfect geregeld.
Pluspunten
goede, mooie producten, snelle levering en snelle reactie op mail.
Verbeterpuntengeen, ga zo door
Pluspunten
Eerste aankoop. Zowel email als telefonisch contact is snel, makkelijk en vriendelijk. Het bedrijf is de telefonische toezegging van leveringsdatum volledig nagekomen. Het product voldoet volledig aan de verwachtingen.
VerbeterpuntenGeen enkel
Pluspunten
Super goede service
Pluspunten
Ondanks onderstaande punten toch tevreden met de ketting
VerbeterpuntenOp de site staat dat je met after pay kan betalen maar bij de betaling kan je er niet voor kiezen. Op de site stond niet dat de vorm van ketting vierkant was, dit was ook niet te zien op de foto
Weet u wat ik nu zo jammer vind? Dat u niet direct contact heeft opgenomen toen u probeerde af te rekenen met Afterpay, maar dit niet lukte. Helaas is er op het moment een technisch probleem met Afterpay waardoor deze betaalmethode tijdelijk niet beschikbaar is. Hier zijn wij op woensdag 11 oktober achter gekomen maar kennelijk speelde dit probleem dus al op de 7de toen u uw bestelling plaatste. Als u ons dit toen had gemeld hadden wij eerder actie kunnen ondernemen. Dit is niet alleen voor u als klant heel vervelend maar ook voor ons omdat wij veel omzet mislopen. Over uw tweede punt: u bestelt een ketting met als naam "vierkante koningsketting". Als u dan een andere vorm verwacht te krijgen denk ik niet dat dat aan ons ligt.......
Pluspunten
Alleen maar positief snelle levering goede service en goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering, het product beantwoord aan beschrijving. Op gestelde vragen kwam een snel en betekenisvol antwoord.
VerbeterpuntenNa online bestelling kwam er geen mail met bestelbevestiging. De website zelf meldt dat er daaromtrent soms een probleem is. Ook verdere communicatie omtrent verzending via post.nl kwam niet (rechtstreeks) terecht. Een mailtje naar het algemeen emailadres van de verkoper leverde wel snel en betekenisvol resultaat.
Pluspunten
Hele mooie&duidelijke site. Heel snelle levering en een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
VerbeterpuntenAbsoluut geen verbeterpunten.
Pluspunten
Super service, ik had een ketting besteld waarvan ik hoopte dat deze zou passen bij de armband die ik al 2 jaar had. Dat was niet helemaal zo. Na contact heeft Christel van kettingenenarmbanden.com eerst mijn eigen armband gepolijst en vervolgens gezocht bij allerlei leveranciers of ze de ketting kon vinden die exact hetzelfde was als mijn armband. Dat lukte. Wat een service top. Ik ben zo blij met mijn set. Dit alles was binnen een week geregeld.
Pluspunten
Snelle en nette bezorging van het product!
Pluspunten
Wou toch een grotere maat, snel de nieuwe ketting geleverd gekregen en vriendelijk telefoon contact gehad
Pluspunten
zeer snellelevering
Verbeterpuntengeen
Verbeterpuntengeen