Pluspunten
Snelle levering, goede en snelle afhandeling van retour. Leuke en mooie producten.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Ga vooral zo door!
Pluspunten
Hele goede communicatie en vriendelijk. Supergoed verpakt, en zelfs papier en strikje om zelf mooi te verpakken. Heel tevreden!
Pluspunten
Leuk telefoongesprek gevoerd met Christel; zij nam ruimschoots de tijd. Liet goede indruk achter en is duidelijk begeesterd met haar vak bezig. Het is altijd afwachten bij webwinkels, maar na het gesprek met Christel bestelde ik met groot vertrouwen.
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat er nog beter zou kunnen.
Pluspunten
Mooie kwaliteit, snel en netjes geleverd en zover ik kan beoordelen de goedkoopste: geen verzendkosten!
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Goede website met duidelijke informatie over de producten. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenGeen informatie over de snelheid van bezorging. In relatie tot andere webshop vind ik jullie verzending niet snel. Volgende dag levering is toch echt wel de bedoeling. De mail 'uw verzending is verstuurd' kreeg ik op de dag dat de bezorging in de brievenbus zat. Kan m.i. wat strakker.
Beste mijnheer de Slegte, Jammer dat uw onze levering traag vond. Voor de duidelijkheid: wij zijn geen Coolblue of Bol.com! Als u op maandag om 21 uur bestelt wordt de order de volgende dag verstuurd, tenzij deze niet op voorraad is. In dat geval krijgt u deze mededeling in de winkelmand: "De voorraadinformatie, zoals getoond in de webwinkel, is een vrij nauwkeurige indicatie maar kán afwijken van de daadwerkelijke voorraad. Wilt u zeker weten dat u dit artikel snel in huis heeft dan kunt u ons het beste even mailen of bellen". U heeft deze mededeling ook gekregen, maar wij hebben niets van u vernomen. Dat de verzendbevestiging te laat kwam is inderdaad onze fout, en ontstaan door grote drukte. Wij zullen hier voortaan beter op letten!
Pluspunten
De ketting die ik heb besteld is noot aangekomen en mij werd direct verzekerd dat de rekening werd geannuleerd. Super service, jammer dat ik de ketting zelf niet kan waarderen.
Pluspunten
snelle en goede afhandeling van het bestelde product
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
via Google gevonden,site heeft goede uitstraling en uitleg van de aangeboden artikelen. Heb dus niet met personeel gesproken dus 3 items zijn nvt.
Pluspunten
Goede communicatie en goede oplossing voor snelle levering.
Pluspunten
Super snelle levering en goede communicatie naar de klant toe. Ik ga hier in de toekomst zeker nog eens een bestelling doen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Mooie producten en goede klantenservice
Prijzen inclusief btw vermelden, zodat je tijdens het bestellen niet onaangenaam verrast wordt.
Beste mijnheer/mevrouw Rijpkema, Ik kan uw opmerking niet plaatsen. AL onze prijzen worden namelijk incl. BTW vermeld, zoals het hoort bij een webwinkel die aan consumenten verkoopt. Met vriendelijke groeten, Christel Veenhuis Kettingenenarmbanden.com
Pluspunten
Supersnelle levering, geen verzendkosten (mijn pakketje werd aangetekend verstuurd, wel zo veilig)
VerbeterpuntenGa zo door.
Van der Takstraat 8