Pluspunten
Ketting besteld van 7.5 mm dikte maar kreeg dezelfde dag nog een mailtje dat deze niet meer voorradig was maar ik kon voor dezelfde prijs een dikkere van 8 mm krijgen...Super!!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Mooie ketting voor een goede prijs.
Pluspunten
Mooie kwaliteit. Zeer snelle levering en geweldige service (sieraad alvast opgestuurd zonder dat dit al betaald was).
Pluspunten
Een kapot slotje van een eerder gekochte ketting werd (binnen garantie) in geen tijd vervangen door een nieuw slotje. Chapeau voor de manier waarop Kettingenenarmbanden dit heeft aangepakt. Alleen maar lof!
Beste Hugo, Op sluitingen geven wij een jaar garantie. Neem even contact met ons op en laat even weten wat er precies stuk is (de sluiting zelf of een eindlusje), of mail een foto, dan lossen wij het voor je op. Let wel op: je bestelling is van 11 maanden geleden, dus wacht niet te lang met reageren. We horen graag van je!
Pluspunten
Vriendelijk geholpen
Pluspunten
heeft goede producten voor een redelijke prijs
Pluspunten
Hoer een goeie survice wat ook erg fijn vind dat je word op gebeld voor bevestiging van je bestelling en of je het ook daad werkelijk wilt hebben
Pluspunten
Mooie producten
VerbeterpuntenGeen tips
Pluspunten
Plezierig contact over mijn bestelling die niet op voorraad bleek en een prima oplossing voor een vervangend item zonder meerkosten. Snelle levering Cadeau verpakking apart meegezonden zodat het artikel eerst nog even bekeken kon worden.
VerbeterpuntenJuiste beschikbaarheid op de site vermelden
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering, goede communicatie
Pluspunten
Snelle levering,nette prijs.
VerbeterpuntenOok graag ketting korter kunnen leveren dan 42 cm.
Pluspunten
Snelle levering en net product
Verbeterpuntenvanaf een x bedrag wel in een juwelendoosje voor mijn part van plastic met wat piepschuim erin daar wordt je wel blijer van
Pluspunten
Duidelijke internetsite maar fijn om even persoonlijk contact te hebben bij het maken van een keuze voor een ketting voor onze zoon. Makkelijk telefonisch bereikbaar.Meedenken bij het maken van een keuze. Vriendelijk te woord gestaan. Bij omruilen financieel simpel opgelost. De gekochte ketting was mooi ingepakt en heel attent het cadeau-papier en de versiering zat er los bij zodat we zelf nog even konden kijken wat we cadeau wilden geven. Levering precies wat afgesproken was. Knap om via de telefoon op deze manier contact te maken met klanten, dat doet goed!
Pluspunten
Snelle levering en betrouwbaar
Verbeterpunten.
Van der Takstraat 8