Pluspunten
Vooral de duidelijke website is een zeer positieve ervaring. Vooral de aparte aanduidingen voor lengte samen et gewicht is zeer gemakkelijk. Je weet dus precies wat je koopt. Ruim assortiment en de prijs kwaliteit verhoudingen zijn zeer goed. Evenals de snelle levertijd. Klinkt allemaal te gelikt maar tis zoals het is. Een echte aanrader!
VerbeterpuntenTot nu toe helemaal geen.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levertijd
VerbeterpuntenGeen
Misschien hetzelfde concept ook met goud proberen. Ik mis een goede goude ketting leverancier
Pluspunten
prima in orde, snelle service.
Pluspunten
Soepele manier van werken. Toen ik dacht dat iets niet kon, zei men mij dat het ook wel op een andere manier kon. Prettig gesprek.
Pluspunten
Super aardig, goede uitleg, product netjes verzorgd, snelle levering én er wordt goed meegedacht met de klant!
Pluspunten
Hele snelle reactie en goede voorlichting. Extra foto's gekregen toen de ketting binnen was.
VerbeterpuntenNazorg en garantie is mij onbekend(vandaar de 7).Ruilen alleen als de zegel niet is verbroken.Welke zegel?Kun je dan niet beter een doorzichtig doosje gebruiken? Maar voor de duidelijkheid;ik wilde niets retourneren.
Pluspunten
100 % correct. Alle moeite gedaan om het goede voor mij te vinden.
Pluspunten
Snelle levering, prima kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Van der Takstraat 8