Nog mooier dan op de foto !

Snelle levering.

Uitstekende service!

Een zilveren halsketting gekocht voor onze zoon. Hij is er erg blij mee, De ketting is mooi en precies wat ik had verwacht. Netjes verpakt en snelle verzending!

Erg tevreden!

Ruim aanbod, snelle levering. Onze bestelling betrof een ketting, als cadeau voor een vriendin.

Snel verzonden en super mooie ketting

Super snel verzonden en ontvangen en super mooie ketting

Mooie ketting

Super mooie stevige ketting

zeer snelle levering

Super goede service en snelle levering!

Mijn artikel stond op de website als direct leverbaar. Maar dat bleek een foutje. Ik kreeg keurig een mail hierover met de vraag of de bestelling dan wel door moest gaan. Voor mij was het geen probleem omdat er geen haast bij was. Ze heeft toch alles z.s.m geregeld waardoor mijn ketting super snel en keurig is geleverd. Ketting ziet er erg mooi uit. Als ik weer iets wil kopen zal ik zeer zeker eerst bij kettingenenarmbanden.com zoeken. Bedankt!

Goed advies bij de maat. En sieraad goed te zien op foto’s

Een prachtige ketting en armband. Stoer en elegant tegelijk

Fijne webshop met mooi assortiment. Eerste keer hier een armband besteld, was snel in huis, ben zeer tevreden.

snel en correct

nvt

Tevreden

Supersnelle levering,mooi verpakt.

heel goed

ruime keus, vlotte levering.

Uitstekende service

Altijd fijn als service de verwachtingen overtreft. Prima advies na een telefoontje over een ketting die wat te chunky en shiny was. Perfect opgelost met retour en nu de ketting die perfect past.

Geweldig!

Goede service en snel in huis. Ik heb weer een prachtig sieraad om mijn nek:)

Super!! tevreden met Kettingenenarmbanden.com

Ben al een paar jaar vaste klant! en dat gaat zeker zo blijven.

Mooi. kwaliteit. zeer tevreden .

Ik heb vorig jaar ketting gekocht in turkije voor 70 euro men zegt daar is het goedkoper dan hier. Dus niet heb hier dezelfde schakelketting gekocht voor 99 euro.echter dikkere schakel en 2 keer zo zwaar de turkse weegt 24 gram en deze 46 gram ..ook vondt ik 50 cm net te lang heb er 4 schakels afgeknipt wat goed ging ook duidelijk massieve ketting en geen nep nu is hij mooi op lengte .heb er nog een 2de bijgekocht

Snelle levering. Snelle reactie op vragen. Zeer accuraat.

Zeer fijn en accuraat contact. Niets dan lof.

Mooie koningsketting besteld , aan de telefoon werd ik netjes te woord gestaan en de ketting lag de volgende dag al klaar op een afhaalpunt. Snel , simpel en kwaliteit.

Goed en snelle service

Aangenaam verrast door de hulp, communicatie, snelheid, eerlijkheid en kwaliteit van de ketting!!

In 1 woord geweldig tevreden over Kettingenenarmbanden!

Afspraken nagekomen

Snel geleverd, mooie ketting, verpakt in een mooi doosje en ingepakt in kerstpapier, echt een cadeautje, blij mee!

Super blij met mijn ketting en hanger

Top geholpen hier Goede service Kan het iedereen aanraden hier die van sieraden houden!

Mooie prijs voor één zilveren ketting En snel geleverd

Mooie ketting en snel geleverd.

Het was een verjaardagscadeau voor mijn vriend/man. Hij is er super blij mee. Ik heb nu ook een armband besteld.

Snel bezorgd

Heel snel bezorgd