Geplaatst door vakman

Volgens mijn wensen is de kachel netjes geplaatst en goede uitleg gehad

Prima service en op tijd geleverd

Al een aantal bestellingen gedaan bij Masterfire, komen altijd hub afspraken na en geven tijdig aan als een levering iets verlaat is.

• Heeft u verbeter punten? Geen

betrouwbare firma, netjes aan huis afgeleverd

betrouwbare firma, netjes aan huis afgeleverd

• Heeft u verbeter punten? Minder stof

Goed brandend, gestapeld en geleverd hout!

Ik bestel mijn brandhout vaak bij Masterfire. Het hout is prima gestapeld en van goede kwaliteit. Ook de levering was top, punctueel en zo de tuin in.

• Heeft u verbeter punten? Nee

Goed brandend, gestapeld en geleverd hout!

• Heeft u verbeter punten? Nee

topbedrijf en top producten en toplevering, echte aanrader

Alles klopt en zeer snel

• Welk artikel heeft u ontvangen N.v.t.
  • Heeft u verbeter punten? nee

Fijn om de klant actief te benaderen met aanbiedingen

Als prijzen dalen is het tijd voor extra voorraad. Fijn dat we hiervan in kennis worden gesteld.

• Welk artikel heeft u ontvangen Houtpellets
  • Heeft u verbeter punten? De prijzen mogen nog best iets verder zakken graag!!!

levering top. warmte afgifte minder

levering was top snel geleverd. echter vind ik de warmte afgifte van de pellets een stuk minder met andere pellets die ik heb gehad. met deze pellets duurt het lang voor dat het op temperatuur is in de woning

• Heeft u verbeter punten? pellets die meer warmte geven

levering top. warmte afgifte minder

• Heeft u verbeter punten? pellets die meer warmte geven

Prima hout snelle levering. Vriendelijke behulpzame bezorger

Zijn heel tevreden over het hout. Levering heel snel, vriendelijke bezorger. Kortom bbc heel tevreden

Prima hout snelle levering. Vriendelijke behulpzame bezorger

• Heeft u verbeter punten? Nee

Goede producten, juiste en tijdige informatie over levering en aflevering.

• Heeft u verbeter punten? N.v.t.

Goede producten, juiste en tijdige informatie over levering en aflevering.

binnen 24 uur geleverd

Voor de 2e keer bij Masterfire besteld, super droog essen haardhout. weinig as resten. Wat zeker niet onvermeld mag blijven zijn de chauffeurs van transportbedrijf Tielbeke wat een behulpzame aardige gasten zijn dat. Ze bellen 15 minuten van te voren dat ze onderweg zijn en plaatsen de pallet met de nodige stuurmanskunst (oplegger) daar waar ik het graag wilde, ik was vergeten te vermelden dat de eerste levering met een bakwagen was gebeurd. Super bedankt

Eibergsestraat 99

7481 HH Haaksbergen