tot

Bstelprocudure zeer overzichtelijk en makkelijk. Afhandeling binnen 2 dagen Top!

• Welk artikel heeft u ontvangen Houtpellets
  • Heeft u verbeter punten? ga zo door

Brand super

Brand mooi

• Heeft u verbeter punten? Nee

In ieder geval ruf briketten nog leverbaar. Wel stuk duurder. Snelle levering en goed verpakt.

• Heeft u verbeter punten? Goedkoper maken

Professionele topservice

Vele al geprobeerd. Dit is kwaliteit qua product en service.

• Welk artikel heeft u ontvangen N.v.t.
  • Heeft u verbeter punten? Nee

Uitstekend. Op tijd geleverd. Vriendelijke en kundige bezorger. Top service!

Top service!

• Heeft u verbeter punten? Actiecodes

Jammer dat ik de Black Friday korting mistte

Alles weer perfect geregeld. Goede kwaliteit, verzorgd verpakt en goede transporteur. Woensdag besteld met levering op vrijdag. Laat er nu net donderdag een blackfriday korting van toepassing zijn, waarbij tevens vrijdags geleverd kon worden. Helaas mistte ik die. Ik hoop dat jullie (en de ketenpartners) eerlijk genoeg zijn om de prijsstijgingen van 250% zodra het kan wel weer terugbrengen tot normale proporties. Stoken op gas is voor mij vanwege het vaste contract dat ik nog heb tot eind 2024 nu veel goedkoper dan stoken op pellets. Gelukkig hebben de luxe om er wel weer warm bij te zitten deze winter. Dus klagen is het zeker niet.

• Welk artikel heeft u ontvangen Houtpellets
  • Heeft u verbeter punten? Minder plastic gebruiken in omwikkeling van het pallet.

Duur, maar keurig volgens afspraak geleverd.

Zie boven.

• Heeft u verbeter punten? Prijsverlaging

Super service!!

Elk jaar bellen wij om de houtpellets te bestellen. Zoals altijd een super service!! De bestelling wordt meteen in orde gemaakt en netjes thuis bezorgd. Wij raden Masterfire zeker aan aan anderen!!

Snel

Snel geleverd en goede service bij aflevering.

• Welk artikel heeft u ontvangen Haardhout
  • Heeft u verbeter punten? Er was geen elektrische steekwagen. Daarom helemaal aan deeg moeten leveren

Overzichtelijke site en snel geleverd

Masterfire werd me aangeraden door leverancier van mijn pelletkachel, Sfeerhuis Baan uit Rijssen. Masterfire heeft een gemakkelijke bestelprocedure en levert snel dmv transportbedrijf Tielbeke. Kortom niets op aan te merken.

• Heeft u verbeter punten? Verschil tussen de 2 EN+ korrels verklaren

Het hout is super snel geleverd. Mooie vlam en warmte.

• Heeft u verbeter punten? N.v.t.

Snelle reactie, oplossingsgericht en pro-actief handelen

Er was iets met de BF-korting en het niet kunnen maken van een account. Voorstel om het op te lossen, voordat ik er om vroeg, was gratis leveren van extra materiaal (aanmaakwolletjes en beukenbriketten). Mooi! Zeer tevreden over.

• Welk artikel heeft u ontvangen N.v.t.

Zoals altijd top

Ik bestel vaker en altijd word het netjes tot aan de deur geleverd . Top goeie service.

• Heeft u verbeter punten? N.v.t.

Goed geregeld en volgens afspraak

Mooi op tijd, vriendelijke chauffeur. Voor ons de eerste keer en hopelijk niet de laatste keer dat er pellets worden geleverd

• Welk artikel heeft u ontvangen Houtpellets
  • Heeft u verbeter punten? Iets smaller opstapelen zodat de smalle kant door de schuurdeur kan. Scheelt leegmaken en weer opstapelen

Eerste klas essen hout voor juiste prijs

Kreeg onlangs middels email een "black-friday" aanbieding van Masterfire. Gelijk 2 pallets essenhout besteld en werden al via vervoerder Besseling de volgende dag geleverd en mooi op de juiste plek gezet. Het geleverde essen hout is echt van een onderscheidende zeer goede kwaliteit. Mits de prijsstelling juist is, zullen de volgende pallets zeker hier vandaan komen.

• Welk artikel heeft u ontvangen Haardhout
  • Heeft u verbeter punten? Mogen mij via mail vaker benaderen voor gerichte aanbiedingen pallet essen haardhout

super bedrijf

heb een pallet besteld maar de code pakte niet ze storten het teveel betaalde bedrag terug.

Uitstekend!

Goed product ; goede organisatie ; goede tijdregeling ( op tijd ! ) Aardige mensen!

• Welk artikel heeft u ontvangen Haardhout
  • Heeft u verbeter punten? nee!

heel goed en vriendelijk

zie boven

• Heeft u verbeter punten? nee

Altijd snelle correcte levering en zeer constante hoge kwaliteit.

De pellets van Masterfire zijn altijd van een constante zeer hoge kwaliteit. Tussendoor wel eens anderen gehad maar dat merk je dan meteen. Qua resultaat en prijs/kwaliteit verhouding sfeer ik daarom bij Masterfire.

• Heeft u verbeter punten? N.v.t.

Helemaal geweldig, al vele jaren lang

Echt niets te verbeteren

• Heeft u verbeter punten? N.v.t.

Heel fijne manier van communiceren en alles exact volgens afspraak geregeld!

Netjes en goed gecommuniceerd. Fijne manier van leveren. We zitten er weer warmpjes bij ;-)

Top geregeld.

Snel en duidelijk kunnen bestellen via de site. Levering was al met 2 dagen. Geweldig.

• Heeft u verbeter punten? Nee

Levering perfect, maar de zakken zijn slecht geseald. Elke zak had gaten op de naad zodat ik ze allemaal dicht heb moeten plakken en ik hoop dat ze, als ik ze optil uit de schuur, dicht blijven zitten. Dat valt erg tegen. Bij andere leveranciers nog nooit gehad. Stevigere, beter gesealde zakken zijn aan te bevelen. Over de pellets zelf kan ik nog geen oordeel geven.

• Heeft u verbeter punten? Beter gesealde zakken

Masterfire levert prima gedroogd hout op de afgesproken tijd.

• Heeft u verbeter punten? nee

Snel en keurig geleverd volgens afspraak

Snel geleverd op een zelf aangegeven dag/tijd. Chauffeur was zelfs nog iets eerder dan gepland. Keurig neergezet op de aangewezen plek!

• Heeft u verbeter punten? -

Eibergsestraat 99