prima levering. goed gecommuniceerd en optijd
Zeer goede ervaring met Masterfire
het tijdstip van levering was precies zoals aangegeven
Bestelling geplaatst en werd geleverd zoals we afgesproken hebben, Op tijd en in orde. Hartelijk dank hiervoor.
Super geregeld.
Goed!
De korrels zien er goed uit, we gaan zien hoe het brand
netjes geleverd , alleen de verpakking is erg dun
goede afspraken mee te maken en komen ze na.
Goede duidelijke afspraak. Gebracht op tijd En gemak van kopen als het goedkoop is en leveren op later tijdstip. En niet te vergeten prima Kwaliteit.
heb nu voor de tweede maal een pellet vol pellets laten komen levering ging perfect en de pellets branden uitmuntend ik ben zeer tevreden en zeg laat de winter maar komen ik ben er weer klaar voor
was prima gedaan, afspraak werd goed nagekomen. pellets werden keurig geplaats in de door mij gekozen plek. dank daarvoor.
prima geregeld allemaal en goede service
In 1 woord goed. Snelle levering. Zeer netjes verpakt, correct neer gezet. Helemaal top.
Ik had een verlate leverdatum ingegeven, echt strikt op gelet, maar systeem maakt er een levering van per omgaande. Ik heb zelf nagelaten om de mail na te kijken, dat kan mij misschien verweten worden, maar ik had het goed ingegeven. Toen ik de boel wilde stopzetten, moest ik het alsnog € 100,- betalen voor het door het systeem gemaakte fout. Nu zit ik met pellets door mijn hele huis heen. Flexibiliteit en aanvaarden eigen systeemfout was er niet bij, men hield voet bij stuk, ik had de mail maar na moeten kijken, vond men!!!! Ze krijgen nog net een matig, omdat ik niet de lulligste wil zijn.....
Het is inderdaad van belang om de bestelbevestiging goed na te kijken, zodat dit soort "fouten" direct recht gezet kunnen worden. Daarom wordt deze ook gelijk na het bestellen verstuurd per email. U heeft ook een pakbon op de dag vóór aanlevering ontvangen waarin het levermoment word genoemd. Zelfs dan had ik de bestelling nog op hold kunnen zetten voor u. Maar op het moment dat een levering in de vrachtauto zit en op route is ingedeeld kunnen wij inderdaad nog heel erg weinig. Wij zijn altijd erg flexibel en meedenkend zo ver als mogelijk. Wij hebben smorgens intensief contact gehad met elkaar en het transportbedrijf en gekeken naar alternatieve oplossingen. Bij mijn weten hebben we gedaan wat we op dat moment nog konden doen. Met vriendelijke groet, Ingeborg.
Ervaring bestelling is prima. Wat mij mij erg tegenvalt is dat de gaten in de haardhoutblokken niet meer 2cm zijn maar 2,5cm. Terwijl de prijs ook omhoog gaat. Kortom veel minder volume voor een duurdere prijs. Krimpflatie is hier ook ruim toegepast.
Ze bieden je een pallet hout aan met een inhoud van 1,8 kub volgens de website. Daadwerkelijke inhoud 1,6 kub.
Na het plaatsen van mijn bestelling, werd ik gebeld of het klopte dat ik langer hout had besteld dan normaal. Dat had ik dus niet goed gezien. Super dat ze zo meedenken! Het transport is ook altijd heel netjes. Je krijgt een berichtje als ze binnen een half uur voor de deur staan.
Zeer positief! In mei besteld, tijdelijk opgeslagen en op de juiste dag afgeleverd en in garage geplaatst. Ben zeer tevreden.
Het was een dubbele hoeveelheid hout die geleverd werd. De meneer die het op de juiste plaats kwam zetten had er moeite mee om de pompende steekkar over de lage drempel te krijgen . Wij kregen het verzoek om mee te duwen .Vonden dit wel angstig . Hebben dit gedaan terwijl het hout op de kar stond te wiebelen . Het is uiteindelijk goed gelukt zonder ongelukken . Het materiaal moet dus beter aangepast worden voor het te vervoeren artikel .
vlotte levering en prima kwaliteit hout
Goede website, snelle levering
Makkelijk bestellen Optijd afgeleverd Kortom uitstekend performance
Zoals altijd mijn hout bij Masterfire besteld en ook deze bestelling kwam vlot volgens afspraak aan. Alleen de palletkist viel voor een deel uit elkaar; de chauffeur moest zeer creatief alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat ik niet enorm ver zou moeten sjouwen en dat er 900 kg hout over straat bezaaid zou liggen. De kwaliteit van de kist was betreurenswaardig slecht en ook het hout was minder mooi dan anders: lelijke kromme stukken ertussen, meer blokken van andere afmetingen die niet zo lekker stapelen. Alles bij elkaar is het minder goed dan wat ik de afgelopen jaren heb gekregen, dat vind ik wel jammer, maar op zich ben ik tevreden genoeg over de aankoop en vooral over de snelheid stiptheid van bezorgen. Betrouwbare partij.
Donderdags besteld en ik kon leverdata zelf aangeven. Dus komt afspraken na.
Eibergsestraat 99
7481 HH Haaksbergen