ok!

correct en vlot verlopen

Snelle verzending en goede service

Snelle verzending en goede service

Perfect!

Bestelling gedaan, andere dag geleverd maar was niet compleet. Een telefoontje laat in de middag en meteen de ontbrekende artikel verstuurd en andere dag meteen geleverd. SUPER service.

goede prijs en snelle levering

einde van middag besteld, volgende dag in huis. Prijs beter dan (bekende) online verkoopplatform.

Snel geleverd en kabels zijn van goede kwaliteit.

Kabels had ik een dag later nodig en zijn op tijd geleverd. Kwaliteit van de kabels is bovenverwachting zeer goed en de prijs is verrassend laag.

Makkelijk bestellen, snelle levering, aandacht voor nazorg.

Makkelijk bestellen, snelle levering, aandacht voor nazorg.

Goed materiaal

Gebruik zoals beschreven

Superkabels en ook zeer snel geleverd

Kabels van de goede kwaliteit, doen wat ze moet doen. Dikte is perfect en is goed te gebruiken voor een kleine zakelijke netwerk.

Snelle levering met goede producten

Snelle levering met goede producten

Perfect!!

Snel gelevered, veilig verpakt, professioneel uitgevoerd!

Snelle, correcte service. Pro gear!

Alles tip top in orde

Snelle levering en weer een fijne computer snelheid.

Nadat ik mijn oude netwerkkabel voorzien had van een nieuwe UTP-connector (gezien op YouTube hoe dat moest) functioneerde de kabel niet meer. Heb toen maar een nieuwe bij Netwerkkabel gekocht. Volgende dag was hij er al, (binnen 16 uur) Gelijk aangesloten en het loopt allemaal weer als een trein. Top, hoe mooi kan het zijn.

Duidelijke keuze en snelle levering

Ik kon makkelijk op de site vinden wat ik zocht. Hoewel er een enorm keuze is :p Snelle levering was zeer prettig. Kortom een aanrader.

Duidelijke website en snelle levering

Groot aanbod en snel geleverd

top en snelle levering

top en snelle levering

Snelle verzending en goed geprijsd

Snelle verzending en goed geprijsd

Snel en makkelijk

Gezocht, gevonden en snel gekregen.

Uitstekende levering

Uitstekende kwaliteit

In het weekend besteld ;duurde ietsje langer dan vermeld maar was het wachten waard.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Perfecte en snelle levering

Niets opmerkelijks over te melden, gewoon geleverd zoals het hoort. Juiste materialen en snel

Top!!!!

Maandagavond online besteld, dinsdagochtend gebracht. Zeer goede prijzen en goede kwaliteit.

Goede kwaliteit, scherpe prijs

Recent overgestapt van vorige supplier naar Netwerkkabel.eu omdat de prijzen momenteel uiteraard nogal stijgen. Aangename verrassing, scherpe prijs en net zo veel kwaliteit als de vorige supplier.

Uitgebreid assortiment, prima prijzen en supersnelle verzending.

Titel zegt genoeg!

goede kwaliteit kabel

een goede kwaliteit kabel voor een betaalbare prijs. Werd ook snel geleverd, binnen 1 dag binnen.

Prima, snel geleverd, goed verpakt

duidelijke website, voldoende info (in het Nederlands) snel verzonden en geleverd, goed verpakt

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo