Snel en goed product

Mooie producten met snelle service en prima prijs

Kabel was snel geleverd, en van een goede kwaliteit!

Ze hebben veel keuze in kabels en toebehoren, zodat ik er een van mijn gewenste kabel kon uitzoeken, wat betreft de verschillende lengtes en diktes enzovoort, en een goede website.

De kwaliteit en service is perfect

De kwaliteit van de producten zijn super goed en de service en aflevering van de producten verliepen zonder problemen en op een professionele wijze.

Geen goede service en handleiding

Terug bel verzoek achtergelaten, geen response gehad.

Ik had meerdere kabels besteld. De volgende dag is mijn bestelling in zijn geheel aangekomen.

De benodigde kabels waren snel verzonden, degelijk verpakt. Heb mijn system in een mum van tijd up and running. Aanbevolen.

Uitstekend en netjes geleverd

Mooie kabels en netjes verpakt.

Op tijd geleverd

Alles op tijd geleverd maar ik dacht dat Cat6a kabel afgeschermd was. Deze dus niet is wel 500 mhz

Oorspronkelijk en atikel besteld die niet in voorraad was, één dag vertraging maar na contact opgenomen te hebben werd mijn product uit hun eigen voorraad verstuurd! Een dag erna ontvangen

Uitstekende klantenservice!

Mijn besteld product was niet meer beschikbaar, maar na een mailtje naar de klantendienst werd er een betere kabel opgestuurd voor dezelfde prijs. Zeker een aanrader!

Snelle levering van spullen van goede kwaliteit

Prijs kwaliteit is super, en de snelle levering past in deze tijd van kopen via internet. Top.

Snelle accurate levering

Besteld en netjes binnen de afgesproken tijd ontvangen

Snelle en goede service

Prima website snelle levering

Niet aan te bevelen, slechte kwaliteit.

Cat 6A 3 delige RJ45 netwerk kabelstekkers (72502 / 10 stuks) passen niet goed in ineveneens nieuw gekochte tang (je doet jezelf eens een cadeau ...). Na drie mislukte kabels alles maar weer met mijn oude tang en de cat6 connectoren geknepen, die ik gelukkig nog niet had weggedaan. En deze kabels alle 3, zoals eigenlijk altijd, in eenmaal goed. Ter lering en vermaak de 3 defecte kabels nog even doorgemeten en bij twee van de drie zaten er aders aan elkaar na het knijpen. En bij nummer 3 miste er 1 verbinding.

Snelle levering!

Heldere uitleg op de site, waardoor ik eenvoudig kon bestellen. Uitstekende prijs en snelle levering.

Zeer vlotte levering

Bestelde kabels zien er mooi uit en de levering was zeer vlot

snelle service

Binnen 24 uur in huis

Perfect!

Goede en snelle informatie gekregen via een uitgebreide e-mailwisseling. Daarna perfecte levering!

Prima ftp-kabel, snel geleverd.

En voor nette prijs. Top! Verder niets toe te voegen.

Jammer van de backorder

Op de website staat dat het in voorraad is, maar vervolgens staat de helft van de bestelling in backorder. Verder niks op te merken.

Ruim vdoende

Waarom ruim voldoende. Na mail over de levertijd en keurig antwoord snel geleverd.. Zou graag iets meer mailcontact zien in plaats van naar de site via link over de status van de levering. Nalevering. Geen melding op de site dat de materialen niet op voorraad waren. En de kabel in de doos niet verpakt alleen een sticker.

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering van utp kabel

Bestelling OK; maar geen reactie op vragen via mail

Bestelde goederen zijn ontvangen en conform spec. Levertijd van bepaalde componenten is ietsje boven gemiddelde. Automatisch verzend process werkt naar behoiren, maar vraag via mail om iets extra toe te vioegen aan bestelling werd niet beantwoord.

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo