Zeer snelle levering

De levering was supersnel , het bestelde product voldoet volledig aan de vereisten , dus alles dik in orde !

Levering veel te laat

Product afgelopen vrijdag voor 2130 besteld en zou de volgende dag geleverd worden. Ik zie nu dat het pakketje waarschijnlijk morgen (woensdag) pas afgeleverd wordt.

Te lange levertijden

Zet op de webpage als er spullen niet zijn, dit zijn artikelen waar je geen week op wil wachten

Snel, correct en compleet!!!!!

Snel geleverd na bestelling en perfect en compleet afgeleverd!

Geweldige service!

Bij uitzondering is er veel mogelijk!

Makkelijk bestelle en een snelle levering

Besteld en de volgende morgen in huis; uitstekend!!!

Kan ik nog niet zeggen

Pakket is vrijdag verzonden en zou dus zaterdag geleverd worden. Echter in de post.nl app is het pakket nog niet ontvangen dus ik heb ook nog niets ontvangen. Ik kan dus geen voldoende geven omdat ik nog niets heb

Goede kwaliteit en super snelle levering!

Snelle levering, binnen 1 dag. Goede kwaliteit!

Snel geholpen

1 positie van mijn bestelling zat niet bij de levering en na 1 telefoontje werd het dezelfde alsnog verstuurd.

Snelle en perfecte levero

Snelle levering en product zoals beschreven

Snel en netjes

De kabels waren snel en netjes geleverd. De verpakking was prima voor het product zonder grote onzinnige doos.

Snel, vakkundig, goede prijzen.

Goede info verkregen aan de telefoon. Direct alles kunnen bestellen wat ik nodig had. Alles op voorraad en de volgende dag al geleverd. Top.

Snelle levering in éen dag

Top geregeld

Binnen een dag in huis en goedkoop, elders kostte de bestelling 8.95 pst en nu 3.95 pst, TOP

Bestelling super snel en correct geleverd.

Het bestellen ging heel gemakkelijk , overzichtelijke webshop.

Zéér slecht

Schriftelijk belooft dat de goederen de dag nadien zou geleverd worden. Heb hier ook een Tr&Tr code voor ontvangen. TOT OP HEDEN HEB IK DE KABEL NOG STEEDS NIET ONTVANGEN !!!!! Heb 2 mails gestuurd naar netwerkkabel. Géén antwoord gekregen. Zit al dagen zonder tv en internet. Allemaal dankzij ....?

Kabel (niet kopers kern) te slap

Kabel (niet kopers kern) te slap om door te voeren in de "doorsteek) rj45 plug. Krijg net geen mogelijkheid de kabel doorgevoerd in de plug!

Supppeeerr

Super snelle levering en producten geleverd zoals omschreven

Top service.

Na lang zoeken de juiste rj45 plugs gevonden voor cat7 op deze site aan correcte prijzen. Ook vermelden ze perfect de technische gegevens van hun producten ( zoals maximum ondersteunde draaddikte voor de connector ) Snelle verzending en levering ook tijdens de feestdagen.

Heel klant gericht

Heel flexibel en communicatief in functie van mijn order

snel uitgeleverd. top

niets op aan te merken

Levering goed maar juist een handleiding in nl

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo