Uitstekend.

De bestelde cat 6 kabels kwamen snel en een is er inmiddels geistalleerd. De andere komt er zodra mijn glasvezel actief is begin januari.

Prima, gezegd gedaan.

Goed product, afhandeling prettig.

Correct en snel

Al meerdere zaken gekocht bij Netwerkkabel.eu. Altijd netjes en correct afgehandeld.

Helaas was er bij mijn bestelling een fout gemaakt waardoor ik de verkeerde producten ontvangen had, maar na dit aangegeven te hebben aan de klantenservice hebben ze snel gehandeld en direct het goede product opgestuurd.

Prima service en levering

Goede en nette levering

Mooie kabel snel bezorgd!

Alles goed

De bestelde kabel, stopcontacten en connectors zijn op tijd geleverd en van goede kwaliteit. Nog net kunnen profiteren van de cyber monday korting.

Snelle levering, goede kwaliteit, zeer ruim aanbod

Tja, wat moet je schrijven als een bedrijf gewoon doet wat het belooft. Ruim aanbod, duidelijke en overzichtelijke site met goede uitleg. Heb bij dit bedrijf al meerdere netwerk (UTP) onderdelen gekocht en het zijn heerlijke producten om mee te werken.

Goed product goede service

Goede kwaliteit producten en bij stellen van een vraag over een product via de website snel en duidelijk antwoord

Gewoon gedaan wat de klant verwacht!

Goede website, uitgebreid assortiment, snel geleverd tegen redelijke prijs!

Snel geleverd tegen een nette prijs

Snel geleverd tegen een nette prijs

Goede website en snelle levering!

Vliegensvlug

Ik bestelde enkele zaken op vrijdag avond, met het idee het in de loop van de volgende week mijn niet zo dringende zaken te kunnen ontvangen. Ik was verbaasd dat men de zaken op zaterdag reeds voor de middag hebben geleverd! Zo kon ik er dit weekend al mee aan de slag!

Snelle en correcte levering

Van de spullen die ik wilde hebben was alleen de meest uitgebreide kabeltester niet leverbaar dus mocht ik die ook niet bestellen. Na 1 stap lager te zijn gegaan voor de kabeltester was de bestelling zo rond en lag mijn bestelling 1 dag later bij een postnl punt in de buurt, zo als afgesproken. het enige wat ik miste is de vermelding bij de kabeltester dat er een 9V batterij nodig is en dat die niet mee geleverd wordt. Dat had me een 2e wandeling naar de postnl punt kunnen schelen.

Goede kabel Cat7 1.5M Zwart SSTP/PiM

Goede kabel, Cat7 1.5M Zwart SSTP/PiM. Bovendien zeer snel geleverd.

Overzichtelijke site goede prijzen.

Nette overzichtelijke site waar alles eenvoudig te vinden is. Groot aanbod en redelijk geprijsd.

Vlotte bediening

Overzichtelijk en veel keuze mogelijkheden

Besteld, bevestiging bestelling en kon de volgende werkdag de pullen ophalen

RJ45 connectoren besteld die ik in Hengelo op wilde halen. De volgende dag lagen ze klaar om op te halen. Prijs goed service goed betrouwbaar en vriendelijke mensen

Perfecte utp kabel lekker soepel en toch Cat 6

Goederen uitstekend geleverd. En optijd ik zou hier zo weer bestellen

Snelle levering!

Niet beter dan action kabels

Heb al ruim cat6a kabels van de Action, Als ik de nieuwe insteek heb ik een data transfer van ongeveer 93 mbps. (Althans dat zegt mijn PS5) Met de oude kabels, cat6a van de Action die mij 1€ gekost hebben, zit ik ruim aan 275(!) mbps. Ik stuur ze niet op omdat ze eenmaal uit hun zakje zijn gehaald, anders meteen.

Fantastisch!

Hoe ik niet eerder bij Netwerkkabel.eu terecht ben gekomen is mij een raadsel. Ik ben geen professionele klant die dagdagelijks netwerkkabels en benodigdheden kan gebruiken maar als ik er in de toekomst nog nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn! :D Ik was op zoek naar een bepaalde kabel en kon hem niet onmiddellijk vinden TOT ik op Netwerkkabel.eu botste! Wat een keuze! Meteen vond ik wat ik nodig had en dan nog een stuk goedkoper ook. De prijs was zelfs nog voordeliger in vergelijking met minder kwalitatieve kabels bij andere webshops. Zo voordelig dat ik meteen een rol van 100m heb besteld terwijl ik er maar 10 nodig had. :D Ook kwam ik, dankzij de prima layout van de shop, gemakkelijk terecht bij de juiste accessoires. Waar ze mij uiteindelijk ook nog mee verrasten was een degelijke tutorial die mij, via mail, kort na de aankoop werd toegestuurd. Echt top!

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo