mixed ervaring. In ieder geval de levertijd is niet correct

Ik heb in het weekend een verschillend aantal kabels besteld. Deze waren volgens de website ruim op voorraad. Toen ik bestelde op zondag was de leverdatum de dinsdag of woensdag. Op dinsdagavond geen enkele melding dat het pakket verstuurd was of dat zaken niet op voorraad waren. Toen ik later keek bleek dat van alle type kabels de helft niet op voorraad was en nabesteld moest worden met levertijd onbekend. Pas op donderdag kreeg ik een mail met dat de bestelling was aangepast vanwege 1 type kabel dat een langere levertijd had. Maar de rest bleef in backorder staan. Uiteindelijk kreeg ik een week later de bestelling pas geleverd. En ook nog in een afhaalpunt ipv de pakket bestel automaat die ik opgegeven had. Alleen omdat er een handtekening op moest. En dat voor een pakket waarvan de waarde minimaal was.Als je dan bij elk pakket een handtekening wilt, geef dan de optie voor een PBA dan ook niet op als afleverpunt. Eindresultaat: Ik ga er in ieder geval niet weer bestellen. Ik had utp kabels nodig voor een zakelijke klus en afspraken en beloftes over volgende leveren (op websites) worden niet nagekomen.

Zeer snelle correcte levering

Duidelijke website en zeer snelle levering. Top!

Snelle levering en goede producten

De producten die geleverd zijn, waren een dag te laat, maar dat was de schuld van Post-NL Geleverde producten waren keurig verpakt.

Dingen besteld, snel en komt goed aan. Goed spul.

Levering op tijd aangekomen zoals aangegeven.

Goede en snelle levering. Enkel jammer voor verzendingskosten die aangerekend worden. Voor kleine bedragen kan gerust gedaan worden. Vb gratis boven de 30€.

Als je hier de juiste kabel niet vind, vind je het nergens.

Enorm grote keuze. Snelle levering. Correcte verzending.

Helemaal top!

Snelle levering en top product.

Mijn bestelde kabels waren de volgende dag al binnen.

Bestel - betaald - aangekomen - geïnstalleerd en klant heel tevreden

Eerlijke prijs en volgende dag netjes verpakt in huis. Wat wil je meer?

Supersnel geleverd en een duidelijke website.

Netjes afgeleverd

Zeer vlug bediening

Zeer vlug bediening Goed verpakt Als ook Gemakkelijk te volgen En het voornaamste is dan nog de prijs Zeker aanbevelen waardig Doe zo verder

Matig

8-11 besteld, volgende dag zou het in huis zijn. Helaas 11-11 nog niet in huis, bezorgkosten zijn wat hoog voor dit soort verzendtijden. Site gebruik is handig en prijzen zijn prima.

snelle en complete levering

snelle en complete levering

Goede service en heel snel,Bedankt

Ik heb besteld en de volgende dag werd er reeds geleverd Alle goederen in perfecte staat

Grote of kleine bestelling, altijd correct!

Correct en nette afhandeling bij afhalen

Goede website, maar levering te laat

Bestellen gaat zeer vlot en de website is duidelijk Enkel de partnership met PostNL is een groot nadeel. Op PostNL kan je niet rekenen. Pakket wordt geleverd tussen 8u en 18u. Om dan om 19u de melding te krijgen dat het morgen pas geleverd wordt. Jammer.

Snelle service uitgebreid aambod

Goed en snel

Ging goed en snel

Snelle levering Prima prijs

De door mij bestelde kabeltjes werden de volgende dag keurig individueel verpakt bezorgd.

Prima!!

Mijn bestelling woensdag geplaatst, donderdag afgeleverd. Ik had achteraf nog een vraag ik werd vriendelijk en deskundig te woord gestaan .Een prima bedrijf Netwerkkabel.

super

Snelle, correcte, goed verzorgde aflevering. Zeker een aanrader.

Snelle levering, prima prijs

Snelle levering, prima prijs