Snelle afhandeling , correcte levering

Product voldoet aan verwachtingen

Prima producten snelle levering

Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Veel keuze in producten en lekker snel geleverd. Zal er zeker vaker iets gaan bestellen.

Correct en snel afgehandeld.

Kreeg snel antwoorden op vragen die ik had gesteld, waarna mijn bestelling ook netjes is afgehandeld. Erg goed verpakt.

Goed overzicht, veel keuze, goede en snelle levering

Er is een goed overzicht van de netwerkkabels zodat je de juiste keuze kunt maken. de levering is snel en netjes.

prima levering

alles duidelijk en snel geleverd.

De kabels die ik gekocht heb zijn van goede kwaliteit

Op tijd, in goede staat en precies het gevraagde geleverd

Op tijd, in goede staat en precies het gevraagde geleverd. Makkelijk te bestellen via de website

Prettig en goed geholpen

Telefonisch goed geadviseerd omtrent kabel en stekker keuze cat kabel

Goede producten, snel ontvangen

Een dag na bestelling in huis, producten zijn top.

alles werkt zoals het moet!

alles werkt zoals het moet!

De ervaring was top ! Alles is perfect verlopen, niettegenstaande niet alles in voorraad was.

Prima product, snel geleverd.

Zie hierboven

Snel en goed

Had netwerkkabel besteld en rj45 stekkers. Werden de volgende dag al geleverd en tegen zeer concurrerende prijzen. Super!

Snelle levering, keurig verpakt.

Duidelijke site, handige informatievoorziening en goed overzichtelijk.

Teleurstellend

Ik vind het onnodig dat Netwerkkabel €4,95 verzendkosten rekent voor iets wat met gemak door de brievenbus past. Daarnaast wordt een klant ook geacht de verzendkosten van een retourzending te betalen. Dit bedrijf levert prima producten, maar op dit punt moet ik ze helaas een onvoldoende geven.

Snel en goed!

Steeds snel en correct geleverd. Nog geen problemen gehad.

goed en snel

goed en snel

snelle levering en fijn dat je de kabels ook per meter kunt kopen

snel geleverd en degelijk materiaal

zondag besteld en dinsdagmiddag was het al bij mij; stevige kabels, lijkt echt kwaliteit

Goede prijs, nette kalbe, snelle levering

Eigenlijk niks meer aan toe te voegen: Snelle levering, nette kabels tegen een nette prijs.

Prima verzorgd, niets op aan te merken.

Mijn bestelling werd een dag later bezorgd zonder verdere problemen.

Goede communicatie en snelle levering

Prima website makkelijk het product te vinden

De prijs voor dit product is goed. Netjes verpakt en de kwaliteit lijkt mij perfect, snel geleverd, dus dik tevreden. Henk v d Akker

Gunstige prijzen en snelle levering

Goede kwaliteit kabels, supersnel geleverd. Vandaag bestellen, morgen in huis. Helemaal prima.

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo