Bereikbaar, behulpzaam, snel geleverd

Vragen werden beantwoord en producten direct geleverd

Snelle en goede producten

uitstekend

Ruime keuze overzichtelijke website en snelle levering

Overzichtelijke site en snelle levering

Goede kabel voor mooie prijs

Duidelijke communicatie Levering gaat heel snel Product is prima verpakt

alles ging goed, bestelde artikelen binnen 1 dag otvangen.

Vlotte en accurate levering tegen goede prijs

In totaal 3 bestellingen gedaan omdat de artikelen goed geprijsd zijn. De bestellingen zijn vlot en goed geleverd.

Wanneer je 50 meter levert, het begin is ongeveer 25 cm van meetnummer 001 meter en je knipt dan af op exact 50 meter heb je volgens mij bijna een meter te weinig geleverd, iets om over na te denken voor de toekomst? ;-)

Op tijd geleverd

De bestelde producten werden na een dag geleverd, zoals toegezegd. Alles oké.

Zoals beloofd, dus waarheidsgetrouw.

Order klopte compleet en was er binnen de 24u. Top

snel, goed en goed geprijsd

Order is snel verwerkt en tegen een gunstige prijs.

Overzichtelijk en snel!

Duidelijke website, goede uitkeg over de produkten en een hele snelle levering! Zeer tevreden over de ontvangen kabels en benodigdheden.

Snelle levering na deskundig advies

netwerkkabel gebeld voor advies. Gelijk een deskundige medewerker aan de lijn ! Waar tref je dat nog ? Geen doorkiesnummer, geen wachtrij maar gelijk waarmee kan ik u helpen . Na advies netwerk kabelen aansluitmaterialen besteld om 17.20 uur. Volgende dag alles netjes verpakt in huis. Kortom TOP !

prima service

vlotte bestelling, correct product , snelle levering

snel

peerfect en snel

Snelle en acurate levering.

De kabels zijn kwalitatief goed.

zeer snelle levering

internetsnelheid enorm verbeterd ten opzichte van wifi

De bestelling werd snel geleverd.

Doen wat ze beloven

Een goede prijs voor een kwalitatief goed product. En conform opgave geleverd.

Bijna prima

1 Kabel was niet voorradig waardoor bestelling in geheel bleef hangen. Dat werd snel opgelost door mank artikel op mijn verzoek snel te vervangen voor andere kleur waardoor order alsnog op tijd kon worden uitgeleverd. Klus geklaard...

Gemakkelijk bestellen, snelle levering en goed verzorgde levering. Dus zeer tevreden.

Niet fijn.

Het zal niet door uw medewerkers zijn maar ik heb mijn bestelling nog niet

Kleur codering aders afwijkend, zéér lastig om te verwerken!!!

Snelle ontvangst, positief! Niet fijn om te verwerken, dit om dat er bij elke 4 paar getwiste aders de zelfde blanke witte aders gebruikt zijn (zeer verwarrend wat me 4 extra connectors gekost heeft) in plaats van 4 stippel kleuren corresponderend aan de 4 hoofdkleuren en dus ook niet in die volgorde in de kabel verwerkt zijn en dus bij gebruik de connectoren niet volgens de standaard normering aan te krimpen zijn!!!

Alles precies zoals belooft.

Onbekend met dit UTP-spul maar door de goede info op de site en de goede prijs toch maar bestel. 2Dagen later binnen en een perfect product gekregen, precies wat ik hoopte.

Op tijd geleverd

Mooi product voor een goede prijs

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo