Tip-top

Ruime keuze, adequate informatie via website. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Snel geleverd en goede kwaliteit kabels!

Jammer.

Laat ik eerst schrijven dat het geleverde produckt prima in orden is. Ook kwaliteit prijs verhouding is goed. Wat ik nog niet eerder heb mee gemaakt in me jaren langen internet schoppen is dat ik reclame aanbiedingen mee gezonden krijg die aansporen tot het gebruik van alchol in dit geval wijn. Of dit volgens de wet toegestaan is weet ik niet. Duidelijk is wel dat drank meer kapot maakt dan je lief is. En er al jaren word gewerkt om het alchol gebruik omlaag te krijgen.

• Would you recommend us? No

Hele goede service

Snel en correct afgehandeld en geleverd.

Beloftes perfect nagekomen.

Super snel geleverd. Prachtig aanbod van netwerk kabels en toebehoren. Alleen niet bij alle producten vind ik een duidelijke beschrijving of illustratie over hoe het product te gebruiken. Was toch even zoeken op het internet naar de verschillen in de kabels en aansluit stukken. Maar voor de rest. TOPIE

Snelle levering, goede kwaliteit

alles op tijd verstuurd

ben zeer tevreden

Top kwaliteit voor een betaalbare prijs en ook supersnel geleverd

Heb de kabel eerst getest maar dat bleek overbodig te zijn want hij werkte prima.

Goed bedrijf, verkeerde vervoerder

Netwerkkabel heeft mijn bestelling snel en adequaat afgehandeld. Het ging fout na overhandiging van het product aan PostNL. Je krijgt een inbox vol status updates en ondertussen gaan ze hun eigen gang. Tijdstip van aflevering wordt niet nagekomen. Vervolgens krijg je een een dag later de melding dat je niet thuis was en dat je het nog een dag later bij de Primera op moet halen. We waren gewoon thuis, dus ze hebben niet eens geprobeerd het bij me thuis af te leveren. Jammer dit. Dus netwerkkabel, je bent volgens mij een goed bedrijf, naar zoek een betere vervoerder, want PostNL flikt dit veel vaker.

Super snel geleverd

Super snel geleverd. Kabeltjes werken prima. Wel jammer dat de volle pond aan verzendkosten betaald moest worden terwijl het geleverde gewoon in een envelop paste.

Snel en gemakkelijk

De bestelling en levering van mijn product ging zeer vlot. De enige opmerking die ik zou kunnen maken is dat de website navigeren nogal raar is met momenten. Een goed en duidelijk overzicht van alle soorten kabels zou ideaal zijn voor mensen die nog geen kennis hebben over alle verschillende soorten kabels. Maar dit is misschien ook niet echt een doelgroep waar jullie aan keteren.

Geweldig snelle service. Vrijdagavond optijd besteld en zaterdag stond de pakketbezorger al voor de deur zodat we snel weer over het netwerk konden beschikken.

Vlotte afhandeling en snelle levering

Vlotte afhandeling en snelle levering

Alles klopte zoals besteld, netjes verpakt en optijd bezorgd.

Materialen kloppen niet met beschrijving op website

Let goed op met wat je aanschaft. Beschrijvingen kloppen niet met wat op de website wordt geadviseerd. Vanuit de helpdesk komt ook geen duidelijk antwoord waarom het wel geschikt zou zijn. In dit geval ging het om materiaal om een UTP cat7 kabel gereed te maken. In de beschrijving van het product zelf staat andere informatie als wat de webshop en de klantenservice beweerd waardoor producten eigenlijk onbruikbaar zijn.

Snelle en perfekte service !!

Snelle en overzichtelijke site. Ook waargemaakt dat we het de volgende dag al in huis hadden.

Uitstekende service!

Juiste artikel geleverd, met. instructies bij. Top kwaliteit.

Overzichtelijke site zeer uitgebreid Super snelle levering

Veel keus en snelle levering

Veel aanbod en gemakkelijk te vinden wat je zoekt. Heel soepel in het aanpassen van een lopende bestelling (voor 'm de deur uit is). Levering is heel vlot.

Deskundig, klantvriendelijk en snelle afhandeling

Laagste Prijsgarantie binnen 1/2u na indienen afgehandeld!! Minpuntje was een storing waardoor “vandaag besteld morgen in huis” niet gerealiseerd is; op zich geen issue, ik moest het alleen zelf ontdekken en navragen ipv dat men proactief mij op de hoogte stelde… dat mag echt beter. Ter compensatie kreeg ik de verzendkosten gecrediteerd.

goed geholpen en vlot geleverd

Zeer goede ervaring met Netwerkkabel.eu. Vragen van mij goed en vrendelijk beantwoord. Snelle en goede levering. Kortom valt niets aan te verbeteren. Tevreden klant erbij.

Alles naar wens

Binnen de aangegeven tijd de juiste spullen binnen, ben tevreden met de site en de levering.

Niet geleverd

Onze bestelling werd 'zogezegd' op 25/07/2022 om 7u20 afgeleverd. Wij hebben onmiddellijk gemeld dat dit niet zo was! Ondertussen zijn we 1 week verder en krijgen we de melding dat het pakket wel degelijk afgeleverd werd op het aangegeven adres aan een man (zonder naam/beschrijving of handtekening). Kortom onze bestelling van meer dan 200 euro hebben we nog steeds niet ontvangen of een terugbetaling ontvangen. Heel jammer dat het allemaal zo lang moet aanslepen!

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo