De voorraad better in de gat houden. Verder te vreden

Product ziet goed uit

Goede en snelle levering

Snel geleverd, goed product,goed verpakt

Prima levering

Netwerkkabek cat6

Perfecte en snelle levering

Zeer snelle en correcte levering

Helder, snel en goede kwaliteit

Makkelijke site, snelle actie en goed materiaal

Goede prijs, snel geleverd

Tja wat kan ik zeggen, de site is duidelijk, het assortiment en de prijs is goed. De bestelling is snel en goed geleverd. De verpakking is prima.

Steeds tijdig geleverd

Ik heb al verschillende bestellingen geplaatst en het materiaal is steeds correct en tijdig geleverd.

Alles vlot verlopen en netjes geleverd

Alles vlot verlopen en netjes geleverd

Snel en duidelijk.

Goede website, snelle levering en het artikel was dat wat ik besteld had.

snel in huis

Kabel besteld en snel in huis. kabel meteen in gebruik genomen bevalt prima

Prima materiaal!!

Kabels zijn van uitstekende kwaliteit en afwerking.

Prima service en zeer snelle levering

Voor de eerste keer besteld, en het was de dag erna al binnen. Daarnaast krijg je ook via mail duidelijk uitgelegd hoe je het moet aansluiten, al weet ik dat al heel lang. Maar toch een dikke duim voor deze prima service.

Snel en goed

Website met goede en gedetailleerde gegevens. Snel geleverd.

Snellere service nog niet eerder meegemaakt

Ik heb gebeld omdat ik een vraag had over een kabel. Keurig te woord gestaan en het antwoord gekregen. Vervolgens de kabel besteld en een half uurtje later opgehaald.

Snelle bezorging, kwalitatief mooie kabel, komt overeen met de beschrijving.

Great

Vlot te bestellen en snelle levering. Goede kwaliteit.

Juist wat ik besteld heb, prima en snel geleverd.

Geen enkele opmerking. Alles zoals voorzien. Bedankt.

Snel en kwaliteit

Was opzoek naar een ethernet kabel voor buiten. Deze waren in diverse lengtes leverbaar . Gekozen voor de 75 meter versie. Levering ging snel, waarbij we duidelijk gecommuniceerd werd. Op de aangekondige dag geleverd. Kabel uitgepakt en voldeed ruimschoots aan de verwachting. Stekkers van deugdelijke kwaliteit en een soepele kabel.

prima service

webwinkel is duidelijk en de levering zeer snel.

Snelle en goede levering

eind vd middag besteld, volgende dag bezorgd, goed verpakt, mooie kwaliteit.

snelle bezorging

ik had nog wat vragen over mijn aankoop, keurig geholpen door medewerker. Het pakket is netjes de volgende bezorgd.

Snel, makkelijk en goed.

Prima webshop, snel geleverd, goede prijs.....prima

Prima op tijd en zeer degelijk materiaal

Mooie spullen, matige service

Een altijd irritante factor aan webshops vind ik het volgende: zoalng je in het bestelproces zit, is alles op voorraad en heb ik het de volgende dag in huis. Maar helaas, ook bij Netwerkkabel is het zo dat NA de bestelling ik een mail krijg dat mijn bestelling niet volledig op voorraad is. Vervolgens ga k bellen en wordt mij verteld dat de aanwezige voorraad wel verstuurd zou worden. Maar een terugkoppeling en/of mailtje en/of belletje zit er dan niet in. Jammer, heel jammer. Want de prijs/kwaliteit is goed en het (uiteindelijk) geleverde materiaal is helemaal super.

voor 22:00 uur besteld morgen in huis niet waargemaakt

Ik heb alleen maar producten besteld waar duidelijk bij stond: vandaag voor 22 uur besteld zaterdag geleverd...begin van de middag besteld op 24 juni besteld en die middag het bericht ontvangen dat het verstuurd is echter de PostNL track & trace geeft aan dat de zending pas op maandag de 27e is aangeboden/opgehaald en dus pas dinsdag geleverd. Tja we hadden het maandag vroeg nodig...beetje jammer want we hebben nu maar op zondag bij de Mediamarkt de netwerkkabels gekocht...

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo