Goed advies

Na goed advies bestelling geplaatst van cat 6a S/FTP kabels. De volgende dag werd de bestelling afgeleverd! Ik kom zeker nog eens bij netwerkkabel.eu terug.

Netjes en in goede staat de volgende dag geleverd.

Alle jaren een goede ervaring met Netwerkkabel.eu. Goede materialen voor een wel erg scherpe prijs. Top dus!

Uitstekende keuze mogelijkheid, eenvoudig te bestellen, uitstekende kwaliteit, prima prijs.

Kwaliteit, goed verpakt, en super snel verzonden.

zeer goed telefonisch geholpen om de juiste artikelen te vinden.

moet de boel nog installerem

De webpagina met keuzehulp is perfect. Ongelofelijk snelle levering van niet overprijzde degelijke producten.

Service zoals het hoort

Duidelijke website, vlotte levering. Helaas was de levering niet volledig, maar na contact met de klantendienst snel de gevraagd refund gekregen.

In orde

Levering iets later als gepland, maar verder prima in orde

Uitstekend!

Snelle levering, goed aanbod en prima prijzen.

Uitstekend!

Kabel besteld hebben een upgrade gedaan! Dank je wel

Leveren duurde lang

27-4 besteld, 8-5 binnen. Dat vond ik in huidige tijd toch wel erg lang duren.. Een berichtje wanneer de bestelling afgestuurd zou worden zal fijn geweest zijn. Kwaliteit van de produkten is goed.

Nette website, veel keus, mooi product, snel geleverd

Betrouwbaar, en goede producten, snel geleverd

Snelle levering. Mooi assortiment.

Was op zoek naar een 2U montagebeugel om mijn 19” switch aan de muur te bevestigen. Die hadden ze en nog veeeeel meer. Maandag besteld en dinsdag werd de zaak al bezorgd!

Top, snelle levering

Producten snel geleverd.

Laat in de middag besteld de volgende dag in huis.

Tevreden

Utp kabel cat5e

uitstekend

de bestelling werd de volgende dag geleverd, prima geregeld. enige minpuntje vind ik de verpakking. een rol klittenbad met een afmeting van 25x 2 cm in een doos van 30x30x15cm is echt onzin. de vervoerder verplaatst op deze manieet een "lege"doos. Dit had ook een brievenbus pakje kunnen zijn. M.A.W. de verpakking verdiend aandacht.

Top en snel.

Top en snel.

Niks meer aan doen

Ruime keus, prima spullen, bestellen makkelijk, correcte en snelle levering

Zeer goed !!!

Zeer snelle versturing, goede informatie over aankomst pakket. Kortom ideaal ! Echter had graag ook wel eens een vraag gesteld, bijv. welke RJ45 voor mijn bestelde kabel het beste geschikt is/was. Nergens een of andere vorm van communicatie email/live chat/telefoon te vinden. Jammer

Goed en snel geleverd

Goede kabel en snel geleverd

Uitstekend geholpen!

Goede producten, snelle service en na telefonisch contact werd er nog maatwerk geleverd. Zeer tevreden.

Goede prijs levering op tijd.

Snel besteld & ontvangen. Product was prima. Goede prijs.

Goed en snelle levering

vlotte snelle levering