Tevreden maar toch 1 minpuntje !

Site is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Materiaal is inderdaad pro- materiaal en dus niet van die goedkope rommel. Juist 1 opmerking: Je kan voor de betaling kiezen uit verschillende varianten en methoden.maar de online banking werkte voor geen meter en heb uiteindelijk moeten kiezen voor een bankoverschrijving. Verder geen opmerkingen.Zelfs de levering was supersnel en klantvriendelijk.

Snel en goed

Snelle levering en goed advies

Snel en betaalbaar

De bestelling was snel bij elkaar geklikt. De prijzen zijn competitief en de levering was zo binnen.

Correcte en zeer snelle levering.

Correcte en zeer snelle levering. Goede, informatieve website, alleen iets langzaam. Jammer dat je een artikel dat pas over 2-3 dagen leverbaar is, niet mee kan bestellen. Nu moet ik elke dag terugkomen, om te zien of de status is veranderd.

Goede kwaliteit product en snelle aflevering

Goede kwaliteit product en snelle aflevering

Bestelling te laat geleverd

Als je denkt binnen 2 dagen je bestelling te ontvangen.. dan heb je het mis.

ik raad het niet aan

Kabel besteld van 14 juni tot 24 juni, ik heb de bestelling niet ontvangen. Ik heb ze geschreven via de chat. Er gingen 24 uur voorbij, niemand schreef terug. Ik eiste mijn geld terug, we zullen zien wat er gebeurt.

Super bedrijf!!!!

Nergens beter!

Snel geleverd, zoals op de site wordt beloofd. En uitstekende kabels voor een keurige prijs.

Prima snelle service

Prima snelle service

Afspraak niet nagekomen helaas

Bij het bestellend stond dat deze dezelfde dag overhandigd word aan PostNL. Ik heb overdag besteld maar alsnog paar dagen laat helaas. Kon ik net zo goed elders bestellend voor iets minder waar wel eerlijk werd aangegeven dat ik mijn pakket een paar dagen laten ontvangen ipv de volgende dag!

Snelle vlotte antwoorden op vragen. Snelle vlotte afhandeling, levering bestelling.

Indien een vraag over een product mag je die stellen en krijg je snel een antwoord. De gewenste producten zijn niet enkel gemakkelijk te bestellen, ze zijn boven op de koop toe nog snel geleverd ook. Zeer tevreden.

Zeer snel!

Bestelling geplaatst in de vooravond, dag erna geleverd.

snel en keurig afgehandeld

scherpe prijs, snel afgehandeld

Good selection of products and very helpful

Good selection of products, was very helpful when trying to plan the network. Good prices and very quick delivery

Prima ervaring, doen wat ze beloven en goed materiaal

Op tijd en volgens verwachting

super

goed en snel

Verzorgd en correct geleverd

Mooi op tijd geleverd, de netwerkkabeltester doet waarvoor het moet dienen

Goed, maar niet op één dag geleverd zoals beloofd

Prima en super snel in huis

De volgende dag was het artikel al in huis en was heel goed verpakt.

vlotte en goede bezorging

snelle levering als verwacht

Zeer negatieve ervaring: foute informatie en niet opvolgen telefonisch contact

Op site stond vermeld dat dag na Hemelvaart (27 mei) bezorgd zou worden bij bestelling op Hemelvaartsdag. Niets bleek minder waar. Toen uit track en trace bleek dat bezorging dag na Hemelvaartsdag niet ging lukken gemaild en gebeld of bestelling alsnog opgehaald kon worden in Hengelo gaf medewerkster telefonisch aan hier spoed achter te zetten en dat ik een reactie terug zou krijgen per telefoon. Echter geen enkele reactie ontvangen. Pas na het weekend volgt per mail een nietszeggende reactie. Kabel is intussen volledig overbodig en kan retour afzender met veel teleurstelling. Kortom geen toekomstige bestellingen meer bij dit bedrijf na deze zeer negatieve ervaring.

Stop met bezorgen via PostNL!

De ervaring met Netwerkkabel.eu is prima. Echter het pakket werd bezorgd via PostNL en dat is eigenlijk een waardeloze bezorgdienst. Ze maken een afspraak om tussen 13:45 en 16:15 het pakket te bezorgen, maar komen vervolgens niet. Toen ik rond 16:45 via de "track & trace" ging kijken via hun email, zag ik dat ze er bijna waren. Vervolgens krijg je om 17:18 een email dat ze komen bezorgen tussen 17:30 en 19:30. Uiteindelijk werd het pakket om 19:00 bezorgd. De hele middag thuis gebleven i.v.m. een pakket. Jammer!! Dit is niet de eerste keer dat deze werkwijze geconstateerd wordt bij PostNL.

top bedrijf snelle levering

mijn internet kabel ging op vrijdag laat in de middag stuk. gauw bij netwerkkabel een nieuwe besteld en zaterdag kon ik weer verder ze verdienen dan ook een de 5 sterren!

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo