Prima webshop

Webshop met duidelijke website. Snelle levering en goede communicatie. En bovendien zeer reële prijzen.

Besteld en de dag erop geleverd.

Na bestelling meermaals op de hoogte gehouden wat de status van de bestelling was. Ook de verwachte bezorgingstijd tijdig gemeld en bezorging heeft ook binnen die tijd plaats gevonden.

Zeer goed!!

Snel besteld, snel geleverd ! !

Veel spul snel geleverd

Grote verscheidenheid aan producten en de levering is top.

Ruim assortiment en goede produkt omschrijvingen

Veel keuze en goede omschrijvingen. Super snelle levering en goed verpakt.

De door u gekozen bezorger bakt er niets van

Ik weet het , de schuld ligt hier niet bij netwerkkabel maar u vraagt om een beoordeling te schrijven...... Al drie keer is de levering afgeblazen door PostNL. Momenteel heb ik geen aanwijzing wanneer mijn pakket zal geleverd worden. Ik heb dus wel betaald maar nog steeds niks gekregen !

super goed

super fijn fantastische

Een schoolvoorbeeld van naadloos online shoppen!

Het aanbod op de website is super duidelijk en overzichtelijk in kaart gebracht - het plaatsen van mijn order verliep vlekkeloos en zo ook de communicatie inzake heel het traject van de levering - de volgende dag (zoals beloofd) mijn kabel in mijn postbus gevonden én de kwaliteit van de kabel (made in Germany!) beantwoordt 100% aan de op de website vermelde technische specificaties... Proficiat!

Snelle levering.

Overzichtelijke site. Alles makkelijk te vinden en snelle levering.

Ik heb DUIDELIJK aangegeven GEEN SPAM te willen ontvangen, en wij krijg... SPAM!!!

Bij het kopen van het door mij geselecteerde product heb ik aangegeven akkoord te gaan met de voorwaarden, echter GEEN informatie en/of reclame mail te willen ontvangen.. Echter, krijg ik binnen 2 dagen, 2 mails MET reclame vermomd als "informatie" berichten voor 'hulp' bij aansluiten, dan kan ik product X, Y en Z kopen!!! Bullshit! Dit is reclame en dit is VERBODEN bij de nederlandse regelgeving!

Supersnel geleverd, fijne website

Duidelijke website, mooie kwaliteit van de producten, snel geleverd. Goede service toen ik telefonisch contact had.

Goeie prijs en snelle service

Gekozen voor de optie afhalen, de volgende ochtend vroeg al een mail dat het klaar ligt voor afhalen. Mooi snelle service!

Snelle nette levering van scherp geprijsd ruim assortiment.

Nette overzichtelijk webshop met ruim assortiment. Goede omschrijving van de producten. Snelle nette levering. Bedankt Netwerkkabel.eu. Groeten Remco

Groot aanbod aan democratische prijzen ,relatief snelle levering

Ik heb bij Netwerkkabe.eu S/FTP cat6A bestelb en kreeg zonet een mailtje binnen hoe je een gewone binnen utp aansluit. Ik had leiver een youtubethje ontvangen hoe je S/FTP aansluit wat dit doe je zo maar niet in 123.

Snel, op tijd en kabels zien er goed uit

1e bestelling gedaan, snel en adequaat!

1e bestelling gedaan, snel en adequaat!

Op de site alles kunnen vinden mbt utp kabel. Alle afkortingen en welke kabel hoeveel snelheid doorlaat. De site was dus al top! Nu het bestellen, dat was snel gemakkelijk gedaan. Betalen ging simpel en het was nog goedkoop ook. De bezorging was snel. Kortom zeer zeer tevreden!!

Supersnelle en goede service

Bestelde altijd bij een bedrijf waar ik goede ervaring mee had, toen dat een ramp werd, heeft netwerkkabel.eu me super en snel geholpen. Volgende keer geen twijfel, meteen hier bestellen !

Prima zinvolle info en duidelijke website. Snel geleverd in prima verpakking.

Overzichtelijke website, snel besteld

Het product dat ik zocht, heb ik snel gevonden en snel kunnen bestellen

Snelle correcte afhandeling

Alles in orde !

Geleverde goederen zijn zoals beschreven...

Besteld, snel geleverd, done

Bestelling van 20x 1m UTP patchkabels. Volgende dag in huis. Top

Goede klantenservice

Van te voren wat vragen gesteld via de mail over het product. Werd snel en prima beantwoord

Duidelijk en snelle levering

Hamerstraat 8