super snel geleverd en lekker warm

Ik was nog maar net mijn bed uit of de bestelling van een dag eerder werd al geleverd in een stevige doos door een vriendelijke bezorger. Nu heb ik in deze koude tijden geen last meer van koude voeten. Sloffen, inlegzooltjes en bedsokken doen hun werk perfect:)

Hele fijne sloffen

Hele fijne warme en zachte sloffen, mooi van kleur en supersnel geleverd. En Fairtrade!

Het zijn heel fijne sloffen

De sloffen zijn licht, zitten lekker en houden de voeten goed warm

Mooi product, duurzaam, snelle levering

Uitstekende service

Snelle levering, goed verpakt. Ook ruilen voor een grotere maat ging vlekkeloos. Mijn man is gek op deze sloffen, maar na twee, drie jaar zijn ze wel versleten. Met vriendelijke groet, Annemarie

Prima sloffen

Sloffen besteld en heel snel geleverd. Top Zitten heerlijk en zijn super warm. Helemaal blij mee

Snelle levering en fijn product.

Fijn model pantoffel. Jammer dat er slechts één kleur was.

comfortabel

Pantoffels zitten heerlijk en zijn lekker warm!

Heerlijke vilten herensloffen High Boots Garden Grey. Lekkere warme voeten. Had ik veel eerder moeten doen. Echte aanrader.

Heerlijk warme voeten

Ik krijg er heerlijk warme voeten in en ze staan nog leuk ook.

mooie kwaliteit

zitten heerlijk, lekker warm

Heerlijk warme sloffen

Fijne goed passende sloffen. Snelle levering. Voorheen viltte ik mijn sloffen zelf, maar sinds letsel aan mijn pols lukt dat niet meer. Er gaat niks boven vilten sloffen als je warme voeten wilt.

Mooie en zeer comfortabele sloffen, snel geleverd

Heb mijn tweede paar esgii Vilten herenslof Slipper Garden besteld, na jarenlang eindeloos te hebben gelopen op mijn eerste paar. Superduurzaam en comfortabel. Door de rubber buitenzool kun je er ook prima achter het huis op lopen. Normaal draag ik schoenen maat 44, mijn vorige esgii's waren maat 45 en in het begin wat aan de krappe kant, nu maat 46 besteld en die zitten direct prima. Dus mijn advies is om 1 of 2 maten groter te kopen dan waar je normaal in loopt. Heerlijke sloffen, zeer snel geleverd

Heerlijk!

Zitten prima en eindelijk warme voeten!

prachtig natuurlijk en past goed

Ik vind het materiaal erg mooi; fijn ook een goed initiatief te steunen en voor mij met een extra zooltje erin zalig warm én mooi zien de pantoffels eruit!!

Snelle levering Geweldig fijne sloffen. Had al eerder sloffen van esgii. Dit is het 2e paar dat ik draag. Wil geen andere meer. Dragen erg fijn en zijn heerlijk warm

Snel kwaliteit aantrekkelijk comfortabel

Heerlijke sloffen

De sloffen gaan heel lang mee en zitten heerlijk warm. Echte aanraders!

Kwaliteit met goede pasvorm

Brede voeten en daar passen deze sloffen goed bij. Een eerlijk product en heerlijk warm

Prima ,zeer tevreden

Bestelling en afhandeling snel en secure verlopen

Leuke sloffen en heerlijk warm, zitten lekker. Fijn om een natuurprodukt aan te hebben.

Mijn ervaring met esgii is top.

Ben al jaren klant van esgii en geniet ook al jaren van de heerlijk warme sloffen.

Goede service. Heel fijn product

Breed aanbod, goed advies op de website O er bv het inlopen, snelle verzending.

Altijd meedenken naar beste oplossing

Ik had verkeerd gekeken en verkeerde maat besteld, mocht gewoon annuleren, geen enkel probleem. Heb deze keer gekozen voor de Sjak, zitten heerlijk!

Herengracht 15

2312LA Leiden

+31(0)6 18 29 02 03

Over esgii

esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!