Makkelijk en duidelijke website wat uitnodigt om te gaan kijken en meestal aansluitend ook kopen

Leuke, duidelijke website waar ik graag een kijkje neem naar voor mij leuke sloffen voor zowel de zomer als winter.

Tof sloffen

De sloffen zijn mooi afgewerkt en zitten heerlijk warm!

Gezellige, warme sloffen

Alles in orde. Prima kwaliteit!

Geweldig product, snel geleverd.

Naast, op je blote voeten, loopt niets thuis zo lekker als de Esgii vilten sloffen, vandaar na jaren weer nieuwe besteld en de oude een extra vilten inlegzooltje gegeven. Helaas was mijn maat in de donkere kleur niet voorhanden, maar dat dwingt anderzijds weer tot weer ietds wat anders. Na online bestelling werden de sloffen razendsnel geleverd. Dik tevree.

Fijne sloffen

Snelle afhandeling van de bestelling en een goed produkt.

Snelle levering, mooie sloffen.

1 pantoffel past goed de ander is iets te ruim

ik kan er mee leven omdat het voor gebruik binnenhuis is

Lekker warme sloffen, snelle levering

Zie bovenstaande

Nog nooit zo comfortabele huisschoenen gehad

Het zit lekker, is warm en ademt. Heel blij mee!

Heerlijke sloffen

De sloffen bevallen me erg goed. Ze zijn stevig en hebben een goede zool. Het is alsof ik schoenen aan heb maar dan lekker warm en lichtgewicht. En fijn dat ze niet te warm/zweterig zijn! Ik heb het gevoel hier jaren mee te kunnen doen. De levering was fijn snel en er zat een mooi katoenen tasje bij om ze in te bewaren.

Super fijne sloffen

Lekker warm

Een goeie website met duidelijke informatie.

Voornamelijk de juistheid van de meettabel is een opsteker. Een website waar iets op staat dat klopt!

Fijne snelle levering

Lekker warme producten voor de koude wintermaanden

Netjes verpakt en goed bezorgd

Zijn leuk en zitten goed en warm

Fijn dat het fairtrade is en alles van natuurlijk materiaal. Pasvorm goed. Uitleg prima. Gewoon super sloffen. Zou eigenlijk ook dat andere model nog willen, helaas zijn ze vrij prijzig maar wie weet volgend seizoen weer wat

De sloffen zitten heerlijk warm.

Ze zitten heerlijk

Mooi artikel en snelle levering

Mooie en warme sloffen gekocht voor de koude dagen. Makkelijk te bestellen, te betalen en snel geleverd. Topproduct!

Prima, ik had zelf een fout gemaakt met het bestellen en dat werd prima opgelost!

Geen sokken nodig want reeds warm genoeg.

Aangenaam om te dragen.

Wat een zalige sloffen!!

Ze zitten heerlijk warm, zien er prachtig uit en ze voelen extra goed omdat ik weet wat voor mooie onderneming ik hiermee steun! Wat een liefdevol vakwerk. Ik ga hier zoveel plezier van hebben!

Mooi product met een goed verhaal

Mooi product met een goed verhaal

Goede en snelle service

Mooi product in een nette verpakking. Snelle bezorging en zonder dat er verzendkosten worden gerekend.

Netjes afgeleverd, netjes verpakt

heerlijke sloffen!

heerlijke sloffen!

lekker warm

lekker met blote voeten in de sloffen

Herengracht 15

2312LA Leiden

+31(0)6 18 29 02 03

Over esgii

esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!