Snel de juiste spullen geleverd

De site werkt goed , prima bezorging en de sloffen zijn heerlijk warm en mooi. Blij mens ben ik.

Mooi Fairtrade product

Helaas zaten de sloffen niet goed aan mijn voeten

Super fijne heerlijk warme sloffen!

De sloffen zijn zoals beschreven op de site en ook de maat klopt. Heel fijn verjaardagskado!

prachtige comfortabele sloffen

fraai vormgegeven, mooi afgewerkt, comfortabel en warm

Fantastisch warme sloffen

Uiteraard snelle levering maar vooral hele mooie hoge kwaliteit sloffen.

De hele familie aan de esgii

De fijnste sloffen ! Wij willen niet meer anders ! En het weten dat de makers hier ook eerlijk voor worden beloond is een groot goed ! Wij lopen nu met drie generaties in de esgii’s !

Voortreffelijk

Mooi afgewerkte wolvilten sloffen…en lekker snel bezorgd! Ze zitten prima, maar hoop dat ze ook een beetje stevig blijven.

Topkwaliteit en supersnel geleverd

Had de sloffen als een cadeau voor mijn zoon besteld vanaf mijn vakantieadres, en ze werden de volgende dag al geleverd. Mooi om te zien en geen koude voeten meer...

Snel en betrouwbaar

Positief

Tevreden

Snelle levering en mooi product

Super fijne sloffen en goede service!

Min vrouw is super blij met het de sloffen die ik haar cadeau heb gedaan. Mooi, hip, en warm! en omwisselen bij verkeerde maat was geen enkel probleem. Aanrader dus!

mooie sloffen te smal, teruggestuurd en vlot het geld terug op de rekening

mooie pantoffels maar ze zijn te smal.

Duidelijke site, heldere info. Tijdige levering. Mooie producten. Sloffen lopen heerlijk!

Mooie producten, leuke kleuren

Twee paar pantoffels gekocht, per paar in een tasje. Uitstekende kwaliteit. En natuurlijk een goed verhaal erachter. Snelle levering, goede communicatie. Niks op aan te merken.

Supersnelle levering en service

Ik bestelde een paar sloffen voor de verjaardag van mijn dochter. Het cadeau werd heel snel en ook nog ingepakt bij mij bezorgd. Top, heel blij mee. Nu maar hopen dat ze passen :).

Snelle levering en een goed product

De sloffen bevallen goed, mijn voeten zijn warm maar niet te. Ze blijven gelijkmatig warm. Daarnaast zitten ze prima en ik had een mooie kleur uitgekozen. Kortom: ik ben er blij mee.

Heerlijk warme en mooie pantoffels!

Ik was al jaren op zoek naar mooie en goede sloffen, maar bij Esgii vond ik ze!

Een heel comfortabel en mooi product!

Heerlijk warme voeten

Slecht

Twee bestellingen, 2 keer foutieve sloffen!

Heerlijke warme sloffen

Fijne aankoop

Snelle levering.

De sloffen waren in een stoffen tasje verpakt en werden geleverd vlg afspraak.

Fijne sloffen

Heb deze sloffen al meer dan 15 jaar zitten heerlijk warm en comfortabel dus toen mijn oude sloffen slijtage begonnen te vertonen hoefde ik geen moment te twijfelen

functioneel en toch mooi

De sloffen zitten goed en zijn lekker warm. Het is wel wat lastig om ze aan te trekken, de opening is wat krap.

Herengracht 15

2312LA Leiden

+31(0)6 18 29 02 03

Over esgii

esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!