snel en mooie warme sloffen

Het zijn heerlijke warme sloffen die wellicht niet goedkoop zijn en het hele bedrag waard. Waarom? Omdat je warme voeten hebt, geen zweetvoeten, ze gaan jaren mee en het is een prachtig natuurproduct.

Nooit meer koude voeten, comfort prachtig on te zien en ook nog eens duurzaam!!

De sloffen zitten heerlijk. Hou ze nog net niet aan in bed ;)

Nogal stroef... Schuren, niet zacht bij aandoen

Ik had eigenlijk nood aan zachte warme natuurlijke sloefen en dat valt wat tegen...

Warme sloffen, snelle bezorging

Dit is mijn tweede paar vilten sloffen, erg comfortabel en warm. En met de plezierige gedachte dat ze met de hand gemaakt zijn! Jammer dat de kleurtjes wat beperkt zijn op het moment.

Goed warm en stevig.

Ik ben helemaal weg wan wol en andere natuurlijke stoffen. Eerst had ik andere sloffen. maar die vond de hond erg lekker. Dan maar op zoek naar nieuwe, toen kwam ik bij Esggii uit. Die vond ik zo mooi, en het verhaal er bij. De maat voering staat ook goed aan gegeven, dus dat durfde ik wel aan. Door de snelle levering waren mijn voeten snel weer warm.

Was prima van bestelling tot levering.

Zie hierboven.

Heerlijke pantoffels zitten goed en zijn lekker warm

Echt heerlijk om te dragen!

De vilten pantoffels van esgii bevallen zeer goed, heb inmiddels mijn derde paar (al gaan ze lang mee, goede kwaliteit). Lekker warm en ze zien er leuk uit. En nog maatschappelijk verantwoord ook door de productie in Mongolië dmv fair trade. Verzending ook erg snel, dus top!

Heerlijke sloffen

Ik ben nu helemaal fan van Esgii.

Fijne bedsokken

Ze voelen heerlijk aan mijn voeten en toch voel je ze nauwelijks zitten.

De sloffen moet je nog wel even uitlopen als je dezelfde maat neemt als je schoenmaat is.

Mooi product. De pantoffels worden mooi verpakt en ze werden snel geleverd. Ik heb geen last meer van koude voeten. Heerlijk!

Wederom mooie sloffen snel geleverd

Al jaren een trouwe klant van Esgii. Mooie duurzame sloffen met een uitstekende service. Je betaalt iets meer maar als je het vergelijkt met een paar schoenen valt het wel weer mee. En wij hebben ze minstens zo vaak aan ;) Blij mee!

Heerlijke sloffen

De levering was de volgende dag al binnen. Super snel. En met behulp van de maattabel op de site, heb ik ook in een keer de goede maat te pakken. Hele fijne sloffen, die ook de enkeltjes warm houden. Top service en mooi product.

Fijne service heerlijke sloffen

Supergoed geholpen bij het vinden van zowel de maat als passende sloffen. Erg blij met mijn hoge en lage variant. Aanrader zowel in service als product.

Alles prima gegaan

Heerlijke warme sloffen

En ook duurzaam, wij zijn fan!

Heerlijk pantoffels en vlot verzorgd

De pantoffels waren zeer snel verzorgd terwijl ik in de weekend had besteld. De feedback was heel duidelijk en snel en de pantoffels waren in een handig schoenenzaak gestuurd. Zij passen precies en zijn mooi van kleur en lekker waarm.

Eindelijke warme voeten

Wij hebben direct 2 paar besteld en zijn er beiden heel blij mee. Niet alleen zien de sloffen er goed uit, (het oog wil ook wat) maar ze zijn vooral warm. Ikzelf draag ze met blote voeten. De levering was supersnel. Direct de volgende dag in huis en netjes verpakt inclusief een leuke tas voor de sloffen.

Enorm prachtig product en super snelle levering!

Snel, mooie kwaliteit

Snelle levering, mooie kwaliteit

Meer dan geweldig! Snelle service en de fijnste sloffen die er bestaan!

Heel blij met deze sloffen. Goede kwaliteit, lekkere warme voeten.

Super webshop

De 2de keer dat ik een bestelling mee. De producten zijn geweldig! De kwaliteit is super, na 2 jaar zijn mijn pantoffels nog als nieuw (dit heb ik nog nooit gehad), nu een 2de kleur besteld zodat ik kan afwisselen. Maar ik wil geen andere pantoffels meer.

Lekker warm maar vallen groot

Mooie sloffen maar de maatvoering klopt niet helemaal. Ik heb mijn voeten gemeten en daar kwam uit dat ik 41.5 moest nemen. Nu waren deze er niet dus ik koos voor maat 41. Deze zitten erg ruim. Even overwogen om ze te ruilen maar ik laat het toch maar zo. Om de enkels zit de slof ook erg wijd. Omdat ik de warmte het belangrijkst vind heb ik ze toch gehouden want warm zijn ze :-)

Valt een beetje tegen

De sloffen vallen mij wat tegen. Krijg er zere voeten in met het lopen want de zool geeft totaal geen steun . De belofte voor warme voeten gaat ook niet op. Sorry.

Herengracht 15

2312LA Leiden

+31(0)6 18 29 02 03

Over esgii

esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!