De sloffen zijn heerlijk! In het begin moest ik ze even inlopen want ze waren wat krap bij de neus.

Ze zijn heel mooi en behaaglijk.

Geweldig!

Prima en snel. Top kwaliteit en lekker warm.

Heerlijke sloffen, snel geleverd

Mijn oude paar was aan vervanging toe, nu weet bekijk warme voeten met deze sloffen. Na een paar dagen zijn de sloffen helemaal naar de voet gevormd.

Uitstekend. Plus vlotte levering..

De sloffen zitten lekker en warm.

zeer tevreden

,s avonds besteld, ,s ochtends, de dag er na, in huis.

Mooie sloffen

Duidelijke site, heldere inf. Snelle service.

Mooie pantoffels.

Warme mooie pantoffels. Helaas 1 wel iets groter dan de andere. Maar dat staat ook op de site dat dat mogelijk is. Opgelost door een zooltje erin te leggen. pantoffels waar ik geen koude voeten in krijg!!

Mooie producten, goede informatie

Ik heb inmiddels mijn tweede paar sloffen bij esgii besteld. En ik ben weer blij. Heerlijke warme sloffen, mooie kleur en goede pasvorm. Ook nog een snelle levering. Ik ben helemaal tevreden

Heerlijke warme kleurrijke sloffen

Heb al vaker besteld bij Esgii, na grote tevredenheid. Sloffen zijn mooi kleurrijk en slijten niet zo snel. Maatvoering is goed. Levering is ook prima.

Duur maar goed

Ik wilde een warme, maar ook ademende pantoffel waarmee ik ook het terras op kan of een paar stappen buiten kan zetten. Ze vallen wat smal voor mijn doorgezakte voeten, maar zitten toch voldoende en zullen nog wel beter naar mijn platvoeten gaan staan ;-) Niet goedkoop, maar wel het aankoopbedrag waard!

Bestelling snel verwerkt ondanks de feestdagen

De sloffen waren snel in huis, netjes geleverd in een linnen opbergzakje. Ze zitten heerlijk en zijn lekker warm.

Heerlijke sloffen!

Mooi product, kan weer jaren vooruit!

Super blij met mijn Esgii -barefoot :-)- sloffen!!!

Sinds de zomer van 2021 loop ik zoveel mogelijk op Barefootschoenen. Logischerwijs veranderen mijn voeten daardoor, zo werden mijn voorvoeten breder dan dat zij waren. Al jaren liep ik op pantoffels van Birkenstock met een kurken voetbed en vilten bovenkant. Maar met de ervaring van het barefootlopen en het breder worden van mijn voeten bevielen mij deze niet meer. Ik vond de leest te smal en de zool te stijf. Echter, omdat ik in een wintersportgebied in Frankrijk woon, kreeg ik van uitsluitend op wollen sokken lopen ijskoude voeten. En toen kwam er een advertentie van Esgii langs :-) Omdat ik twijfelde over welk model en welke maat ik het beste kon kiezen heb ik per e-mail contact opgenomen. Ik ben vlot en deskundig geadviseerd door Annelies. Zij adviseerde mij de Esgii dames sloffen. Ondanks dat ik verliefd was geworden op het model en de kleurtjes van de high boots, besloot ik haar advies te volgen. Naar volle tevredenheid! De sloffen zitten als gegoten!!! Uitstekende kwaliteit (uiteraard héél erg fijn dat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen), mijn voeten hebben alle bewegingsruimte en zijn heerlijk warm. En het model vind ik uiteindelijk veel leuker dan ik verwacht had :-) Kortom, super blij met mijn Esgii sloffen!!!

Heerlijke sloffen

De sloffen zitten heerlijk, zijn warm en door de leren onderkant glij je niet uit. Topproduct tot dusver!

Fijne pantoffels

Snelle levering en mooi kwalitatief product.

Zeer snelle levering

Zeer positief

Super fijne sloffen!

Mooie duurzame sloffen. Even goed de lengte van mijn voet opgemeten en ze passen prima! Lekker warm maar zonder zweetvoeten.

Goed.

Ik ben tevreden met de behandeling. ❤️

uitstekend

Snel besteld. De kleur is overeenkomstig de plaatjes. Zeer goed afgewerkt. Valt aan de ruime kant. Zeer comfortabel.

warme leuke sloffen

De viltsloffen zijn bijzonder warm en leuk. Je hebt nooit koude voeten zo. Verder een geluidarme zool, goed voor de benedenburen.

Keurig op tijd geleverd, zorgvuldig en aantrekkelijk verpakt.

Zoals beschreven en bovendien op het eerste oog uitstekende kwaliteit. En daar gaat het tenslotte om.

Prachtige sloffen, heel snel geleverd. Echt top!

comfortabel

Goede pasvorm, makkelijk instappen, sluit mooi aan de voet.

Heerlijke pantoffels, lekker warm en geschikt voor steunzolen.

Ik hou er echt van als mensen eerlijk zijn !

Een eerlijk product met kwaliteit en positieve energie. En... een supersnelle levering. Dank !

Herengracht 15

2312LA Leiden

+31(0)6 18 29 02 03

Over esgii

esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!