warm,zacht,niet zweterig en vooral heel mooi

Ik heb al 4 paar in huis, dat zegt genoeg. Ook fijn om vrouwen in Mongolie hiermee te ondersteunen.

Zeer positief

Goed hanteerbare, heldere website; correcte bezorging en het belangrijkste: prima product.

Comfortabel, warm en oersterk!

Ik draag al jaren deze sloffen en ze zijn fantastisch. Nooit meer koude voeten en ze lopen goed. Ik was een beetje bang dat ze te breed zouden zijn want ik heb smalle voeten maar het tegendeel is waar! Ze vormen zich naar je voet en worden niet steeds wijder. Ik ben aan mijn derde paar en zeer tevreden!

Prima overleg

Hele snelle levering van heerlijke sloffen

Hele snelle levering van heerlijke sloffen

zo kom ik de winter door (én de zomer)

Ik ben al jaren fan van de sloffen. Mijn laatste paar heb ik tot het laatst afgedragen, en daarna heb ik een paar besteld met een iets hogere hak, en een half maatje kleiner. Die zitten super :) En ik schijn niet meer te sloffen (wat ik met het vorige paar op het allerlaatst wel deed > die hadden iets ruimte over). De sloffen geven 'natuurlijk-warme' voeten, zonder dat ze ooit gaan broeien / ruiken. Ik draag ze met (wollen) dunne sokken erin. We hebben een oud huis, en in de winter is het wel eens wat tochtig. De sloffen helpen me letterlijk en figuurlijk blij de winter door...

eindelijk altijd warme voeten! geen waterkruik meer nodig

Snel aan en uit. geen sokken nodig. mooi. eerlijk product en eerlijke prijs.

Fantastisch product en supersnelle levering

Sloffen zitten heerlijk en zijn warm; precies wat ik wilde. Vormgeving echt mooi. Nu nog de yurt ...

Warme voeten

Het zijn heerlijke sloffen, zien er mooi uit maar belangrijkste is dat ze echt warm zijn. Levering was heel snel.

Uitstekend geregeld

supergoed

na een verkeerde maat gekocht te hebben direct geruild en per omgaande nieuwe opgestuurd gekregen

Snel geleverd en netjes verpakt!

De bestelling werd snel geleverd en netjes verpakt!

Goede informatie.over de viltpantoffels, klopt precies.Dragen lekker, heel warm. Snelle levering.Heel blij ermee.

Prachtige sloffen

Sloffen die je voeten goed warm houden, lang mooi blijven. En fijne service

Vlot bestellen, keurig op tijd geleverd

Bestellen via de website verliep probleemloos. De comfortabele pantoffels werden snel geleverd

Mooie sloffen

Mooie sloffen, snel en netjes verstuurd. Helaas iets te krap, moet toch een maat groter bestellen.

goede informatie, mooi afgewerkt product

Product gaat lang mee, blijft lang mooi en lekker warm

Vlotte verzending!

Heerlijk hoewel links en rechts niet gelijk zijn

Zijn heerlijk en precies zoals omschreven , doordat ze met de hand gemaakt zijn is er verschil tussen linker en rechter . Je ziet het maar is niet hinderlijk

fijne pantoffels, snelle levering, niets op aan te merken

fijne pantoffels, snelle levering, niets op aan te merken

Zeer snel geleverd; mooi product

zeer snel geleverd (volgende dag) en mooi product (inlegzool vilt).

Heerlijke warme pantoffels en goede service

Mijn vrouw en ik zijn helemaal blij met onze nwe pantoffels. Mooi eigentijds ontwerp gecombineerd met authentieke productietechniek. Helemaal top!

Fantastisch producten snelle levering

Heerlijke dikke vilten zooltjes voor de winter in mijn barefoot schoenen Blij mee.

M.b.t. bestellen en verzenden is de communicatie zo minimaal mogelijk wat tijd en geld scheelt. De wollen vilt-inlegzolen zijn ontzettend fijn. De inlegzolen passen in al mijn sloffen. Zelfs in mijn barefoot schoenen, die in de winter te koud zijn om op te lopen, maar dankzij de wollen inlegzolen niet meer.

Goed advies, goed product

Goed advies over het product mbt welke maat het beste past, pasvorm en comfort. Heerlijke sloffen, ik doe ze nooit meer uit! :-)

Herengracht 15

2312LA Leiden

+31(0)6 18 29 02 03

Over esgii

esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!