korte levertijd, zeer alert mbt. wijzigingswensen

voor een retourzending een nieuw afleveradres opgegeven dit werd meteen gewijzigd.

Kwalitatief mooie en warme pantoffels

Ik heb ooit bij een reis door Rusland vilten sloffen gekocht bij een vrouw die deze zelf maakte. Hier heb ik ruim 12 jaar mee gedaan. Deze pantoffels lijken er erg op. Het principe is hetzelfde. Ze zijn heerlijk warm en van goede kwaliteit. Look is ook erg mooi. Ze moeten wel even naar je voeten gaan vormen. Ik hoop dat ik hier ook jaren mee vooruit kan. Ik denk het wel. Daarnaast steun ik graag de Mongoolse bevolking, ben er zelf een keer geweest. De levering was snel en goed verpakt.

Ik wil deze sloffen niet meer uitdoen.

Heerlijke pantoffel, voelt fijn aan de voet, lekker warm. Ben er erg blij mee.

Redelijk positief

mooie pantoffel, lekker warm alleen de maat komt niet overeen met mijn schoenmaat.

Leuk product snel in huis!

Ik heb sloffen uitgezocht met de maten hulp op de site, vervolgens besteld en volgende dag al in huis! Hele fijne sloffen!

Supersnel en goed product!

Goed!

Heerlijke sloffen!

Goed contact, heerlijke sloffen en fijn dat de productie eerlijk is.

Behulpzaam en snelle service!

Goed advies gekregen, snelle reactie op mijn mails!

Tweede paar besteld, zeer tevreden

Eerste paar heb 8 jaar plezier van gehad. Nu loop ik zeer tevreden op mijn nieuwe sloffen

Warme en mooie sloffen

Prachtige sloffen, de maat is perfect. Lijkt in het begin iets strak, maar dat loop je uit. De sloffen zijn heerlijk warm. Ik ben erg tevreden

Prijs/kwaliteit

De beste pantoffels voor mij, ideaal voor steunzolen. Snelle levering en een mooi natuurlijk product !

Fantastische service en product!

Ben heel blij met mijn vilten zolen, voor een zeer schappelijke prijs, ze maken een heel fijn verschil in mijn barefoot schoenen, fijn warmer, goed ademend en beslist geen geur afgecend, integendeel denk dat ze eventuele geur fijn tegengaan, of absorberen. De service van Esgii, is werkelijk fantastisch goed, heb de zolen 's middags besteld en volgende dag al ontvangen, netjes verpakt, werkelijk alles top! Bestel hier beslist nog eens in de toekomst :-)

Fijne sloffen

Heerlijke en leuke sloffen. Hele winter geen koude voeten gehad. Nu ook de bedsokken besteld.

Fijne sloffen

Ondertussen toe aan mijn derde paar vilten sloffen (ze gaan twee-drie jaar mee) en gelukkig kan Esgii ze leveren. De levering is snel en ze zitten weer prima.

Fijne support

Mijn vraag werd supersnel, vriendelijk en to the point beantwoord. Gewoon topservice!

Super fijne sloffen / prima service

Goede service. Helaas waren mijn favoriete sloffen lange tijd niet op voorraad. Maar nu zijn ze er weer en de levering ging vlot.

Snelle levering van geweldige sloffen.

Binnen 2 dagen had ik de bestelling binnen.

kon niet beter

Zo snel als deze heerlijke wollen sloffen op mijn adres zijn bezorgd heb ik het nog nooit meegemaakt. Het was het lange wachten weer meer dan waard. Ik heb niet naar vervanging gezocht hoewel ik al veel eerder koude voeten kreeg. Ik ben een echte fan van dit Mongoolse viltproduct.

Topproduct en zeer snel geleverd

Was op zoek naar “de andere pantoffel” en nam dan maar het risico iets te bestellen wat ik nog nooit in het echt zag, het verhaal en de foto’s overtuigden mij. Niet goedkoop, maar binnen het gamma van viltproducten ook niet overdreven duur. ‘s Avonds besteld vanuit België, ‘s anderendaags reeds geleverd, hoeft eigenlijk niet voor mij. Heel mooi en warm, dus…tevreden.

Goede oplossing bij een probleempje

Wij Zijn zeer tevreden over de service.

Geweldige sloffen!!

Ben er Erg blij mee!

Prima service, fijne sloffen

Netjes ingepakt. Mijn tweede paar bij Esgii. Het eerste paar jaren mee gedaan.

Heel blij met mijn nieuwe sloffen

Nu mijn tweede paar sloffen, goede kwaliteit en heerlijk warm. Service goed en snel.

Snelle en nette levering

Ben heel tevreden over de sloffen, goede maat, mooie kleur en snelle levering, nadat ze weer op voorraad waren.

Herengracht 15

2312LA Leiden

+31(0)6 18 29 02 03

Over esgii

esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!