Fijn product met aandacht voor mens en planeet.

Goede service, snelle levering

Nadat ik een mail ontving dat me op de hoogte stelde van het feit dat er nieuwe pantoffels waren, heb ik er direct een paar besteld. De bestelling kwam snel binnen en zag er zeer verzorgd (tasje ter bescherming) uit. Prachtige kleur en heerlijk warme voeten. Met blote voeten zijn ze tikkeltje aan de grote kant, met sokken beter. Ik ben er blij mee.

Heerlijke eerlijke sloffen!

Al vaker sloffen gekocht. Ik draag ze iedere dag. In de winter heerlijk warm in de zomer lekker koel

Snelle levering en heerlijke sloffen!

Heerlijke pantoffels,mooi verpakt en vlot bezorgd!

Ik ben er blij mee.

Snelle levering van heerlijk warme sloffen

Mooie rimpelsloffen en een frisse groene kleur. Heerlijk warm en dus zonder sokken te dragen.

Snelle bezorging

Fijn dat mijn vraag nog stond genoteerd!

Mooi natuurlijk, stoer uiterlijk

Vlotte levering, mooi verpakt. Zit comfortabel en warm. Houtje touwtje knoop in het begin niet soepel.

Alles dat je van een webshop mag verwachten

Goede ervaring: ik zocht een product (sloffen) dat niet in voorraad was vanwege het seizoen, maar kon keurig mijn mailadres achterlaten voor een signaal bij voorraad. Besteld zodra voorraad er was, keurig geleverd. Alles zoals ik verwacht van een goede webshop, zeer positief.

Mooie producten, goede service

Mooie, uitstekende kwaliteit sloffen, duidelijke communicatie en snelle levering.

verwarmend

snelle levering,duidelijk,alles

Geweldige sloffen , mooie kwaliteit. En super snelle levering!

Dit zijn geweldige sloffen! Vriendelijke, snelle service

Esgii is een aanrader! Vriendelijke service en een snelle en correcte levering. De vilten sloffen zijn van hoge kwaliteit, zien er top uit en zijn een genot om te dragen. Ik kocht de hoge laars voor heren, in mijn normale maat. Ze passen perfect, ik voel haast niet dat ik ze draag, behalve dan dat ik heerlijk warme voeten heb. Duurzaamheid en fair trade zijn essentieel voor mij. Je bent er hier van verzekerd dat de kleine producenten in Mongolië een eerlijk inkomen hebben en dat er duurzaam wordt geproduceerd. Kortom: zowel voet- als hartverwarmend!

redelijk

Bezorging was niet zo snel.

Mooi materiaal

Warme sloffen. Ik heb maat 36 maar ze zitten redelijk ruim. Moet ik dan een kleinere maat nemen?

Geweldig!

Warme voeten zonder zweetkakkies! Ik ben blij ;-)

Still going strong na 2,5 jaar (bijna) elke dag gedragen

Ik heb mijn esgii's inmiddels ruim 2,5 jaar en draag ze bijna elke dag. Ze zien er nog steeds goed uit en lopen heerlijk. De mijne beginnen nu kleine sporen van slijtage te krijgen; als ze te ver zijn weet ik zeker dat ik weer esgii's koop.

Overzichtelijke website met veel informatie over de producten. Wel jammer dat de maat tabel niet overeenkomt met de maten van de sloffen. Als ik de tabel had aangehouden dan was de maat 2 maten groter geweest a.d.h.v. de tekening v/d voet. Ik heb daarom de schoenmaat aangehouden en die was correct.

Helemaal prima.

Goede communicatie, snel en goed verzorgd. Prachtige producten en een mooie website. Bovendien duurzaam en menswaardig! Ben er blij mee en heb al heel veel mensen blij gemaakt net mooie slofjes!

Goede sloffen die lang meegaat

Ik ben erg tevreden over de sloffen. Zeker omdat ze ook buiten gedragen kunnen worden en lang meegaan. Helaas had ik nu minder keus, waardoor ik nu halfhoge sloffen heb aangeschaft die ik net iets minder fijn vind zitten dan de lage. Maar ook die zijn van goede kwaliteit.

Beste Annelies wat een fantastische slippers

Beste Annelies Hele fijne slippers. Ze zitten heerlijk en een mooie kleur roze Wilma van der Zwaluw Brandwijk

mooie pantoffels

Goede communicatie, prima website en de mooiste pantoffels met een verhaal

Snelle en fantastische levering

Ook deze keer weer een paar fantastische pantoffels ontvangen. Ze er mooi en stevig uit. En lopen lekker.

Heel prettige communicatie.

Helaas waren de door mij bestelde sloffen niet meer op voorraad. Esgii nam heel snel contact met mij op voor eventueel alternatieven en wanneer de door mij gekozen sloffen weer leverbaar zouden zijn. Toen ik aangaf dat ik liever mijn bestelling wou annuleren, kreeg ik snel mijn geld terug gestuurd. Over het product kan ik dus niets zeggen, maar de klantvriendelijkheid is top!

Voldoet geheel aan mijn verwachtingen

Past prima, loopt goed, kortom heel tevreden mee.

Herengracht 15

2312LA Leiden

+31(0)6 18 29 02 03

Over esgii

esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!