Mooi product

Heb mijn sloffen nu een week en draag ze met plezier!

Top produkten, goede service!

Prachtige sloffen besteld en ontvangen.

Heerlijke en eerlijke slof!

Fijne slof. Staat nu al helemaal naar mijn voeten.

De maat is precies de maat die ik heb, dat klinkt logisch maar dat is zo´n verademing dat de maat valt zoals het gehoopt is. Ik heb de kleur mocca gekozen en wat is dat toch een heerlijke kleur en..tintel tintel mijn voeten zijn nu tijdens de sneeuw buiten zo heerlijk warm

Comfortabel en warm

Heerlijke warme en mooie sloffen. Mooie afwerking. Eindelijk weer warme voeten.

Pantoffels ziet er heel mooi en ze zijn heel comfortabel!

Toffe sloffen

Toffe sloffen met een tof verhaal. En belangrijkste, lekker warm!

Goeie pantoffels

Ik hou niet van verplicht dus anders dit formuleren

Dat ik erg blij met mijn sloffen en bedekken welke laatste ik van boven wat heb ingeknipt fijn dat zo'n eeuwenoude techniek nog steeds wordt gedaan vriendelijke groet Elly.

(H)eerlijke sloffen

Fijne duurzame sloffen die lekker warm zijn.

Jullie maatvoering klopt dus echt niet.

Ik heb mijn kleindochter, die schoenmaat 42 heeft, een paar van jullie sloffen cadeau gedaan. Ze bleken veel te groot uit te vallen. Dat zou niet moeten kunnen lijkt mij. Ze heeft ze dus geretourneerd, maar moest daarvoor wel bijna 9 euro aan porto betalen. Zo is het dus niet leuk om een cadeautje te krijgen. Ik verwacht in ieder geval mijn betaling terug. Hoe idealistisch jullie ook bezig zijn en hoe graag ik daarbij wil helpen, maar dit vind ik echt niet kunnen. Echter, Esgii heeft het probleem goed opgelost! dank daarvoor

uitstekend

Mijn bestelling was keurig verpakt en snel ter plaatse. En de bestelde items vallen in de smaak.

In een woord TOP

Zowel de keuze en bestelling gingen prima en voldoet helemaal aan mijn verwachting Mvg Mevr Boon

Hele fijne sloffen

Ik ben toe aan mijn tweede paar pantoffels na 4 jaar dragen. Esgii reageert vlot maar bij post nl is er vertraging in de bezorging. Esgii reageert meteen op mijn mail. Zeer positief!

Snelle levering en product is gelijk aam de foto op internet

Zie hierboven

.snel en zonder problemen geleverd

prima pantoffels

Snelle verzending en snel reactie op mijn vragen.

Reageert snel op vragen, maat klopt precies. Netjes verpakt.

Snelle levering waardoor ik snel weer met warme voeten door het huis ga.

mooie vilten pantoffels met aandacht en liefde gemaakt

Prima, dit is al mijn 4e paar. Gaan ook lekker lang mee.

PostNL was erg traag maar Esgii zelf kreeg ik een snelle reactie en update.

Fijne bedrijf en mooie spullen!

Fijne pantoffels, mooie kleur

Heel blij mee

Lekker warm en stevig

Precies de juiste maat. Hele dikke vilt waardoor de slof zeer stevig is en zijn pasvorm goed behoudt. Lekker warm ook.

Heerlijke sloffen kan niet meer zonder, zeker nu we heel veel thuis zijn☺️ Site is duidelijk, levering netjes en leuk ingepakt ontvangen

Heerlijke sloffen

Heb zelf al een paar sloffen van het merk angel felting. Wilde deze mijn dochter kado doen. Na goed tel. overleg tot deze keuze gekomen.

Goede levering, warme pantoffels...

Het vinden van de juiste maat was even een klusje, maar dat ligt meer aan mijn voeten dan aan esgii

Herengracht 15

2312LA Leiden

+31(0)6 18 29 02 03

Over esgii

esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!