Geweldig fijne sloffen!

Hele makkelijke bestelling, snelle levering en erg fijne sloffen voor mijn zoon, omdat ik vaak misgreep (had hij de mijne weer aan ;)

Goede service, snelle afhandeling

Mooie product. Alleen jammer dat de omgeruild slof veel lichter van kleur is dan de eerste paar sloffen. Ik vond de okerkleurige veel mooier. Nu heb ik licht geel. Verder prima kwaliteit en zitten heel lekker!!! Verder uitstekende service, snelle reactie en afhandeling!!

Warme, confortabele, knalgele sloffen

De levering zou later zijn, maar was er veel eerder dan vermeld. Mijn man was erg blij met de super confortabele knalgele warme sloffen. Hij loopt er constant mee in huis. Je kunt hem niet meer over het hoofd zien met zn gele stappers! De kinderen lachten hem uit met zijn kanarigele sloffen, maar stieken doen ze ze soms ook aan omdat ze zo lekker warm zijn!

Een 10 geef je niet zomaar

Een 10 geef je niet zomaar. Maar als je voor een schikkelijk bedrag op korte termijn ondanks drukte bij de bezorgdiensten heerlijk warme voeten krijgt. In sloffen die weliswaar aan de andere kant van de wereld gemaakt worden, maar met eerlijk verkregen diervriendelijke grondstoffen. Gemaakt door vrouwenhanden die zo op een eerlijke manier in hun levensonderhoud kunnen voorzien....

Snelle service, fijne warme sloffen!

Snelle service (2 dagen) zelfs in deze coronatijd. De sloffen zijn mooi, fijn warm, van natuurlijke materialen en fairtrade.

Goed geregeld

Alles is goed geregeld, je wordt op tijd gebeld en alles goed uitgelegd, prima dus.

Geweldige mooie en duurzame sloffen. Enige jaren geleden (ca3) al eerder een paar sloffen gekocht, maar door een ander huis met andere vloer nu sloffen met rubberen zool gekozen, zodat je ook af en toe een stap buiten kan zetten. De ‘oude’ sloffen zijn nog lang niet versleten! Blijven redelijk schoon, stinken niet en slijten dus nagenoeg niet. Super! Leuke kleurtjes ook, wat ons betreft mag het nog kleurrijker ;-) zowel bij de mannen als de vrouwen sloffen.

Top, eindelijk geen koude voeten meer !!!

Na jaren lang allerlei (goedkope) pantoffels gedragen te hebben hield ik nog steeds koude voeten. Ik ben eens na de stoffen gaan kijken en ontdekte dat veel allemaal polyester bevat. Dat is eerst wel even lekker warm, maar al snel kreeg ik koude voeten. Nu ik besloten heb van pure eerlijke materialen pantoffels te dragen, baal ik dat ik dat niet eerder heb gedaan. Het is het geld meer dan waard!

Zeer mooie producten van topkwaliteit

Alweer de derde keer dat ik een bestelling bij Esgii heb geplaatst en altijd zeer tevreden geweest. Uitstekende kwaliteit producten voor zowel ouderen en kinderen. De sloffen zijn heerlijk warm, comfortabel en ze zien er ook nog eens mooi uit!

Prima levering, goed te volgen track, heerlijk warme sloffen!

Goede service, prima levering, heerlijk warme sloffen. Goede prijs ook!

Mooie warme sloffen

Het zijn keurig afgewerkte sloffen, met goede zolen en goede pasvorm.

Zeer goed. Snelle en vriendelijke reactie op vragen. Prettige manier waarop gemeld wordt dat gevraagde artikel weer voorradig is zonder kopen op te dringen. Ondanks huidige omstandigheden snelle bezorging.

Zalige sloefjes

Het is al de 2e keer dat ik bij Esgii sloefjes bestel en ben er zeer tevreden van. Snelle levering en goede kwaliteit.

Heel erg blij met deze sloffen

Lekker warm, goede pasvorm

Mooi en vreselijk snel

N.v.t

Beste sloffen ooit!

Warm, mooi, praktisch; heb met zool gekocht ivm de tuin. Mijn man en ik zijn er superblij mee!

Een goudeerlijk bedrijf

Prachtig product met een eerlijke prijs en direct contact met de makers. Geeft in meer dan één opzicht een warm gevoel

Goed en prettig contact

Na het ontvangen van de Esgii sloffen van een niet bestelde kleur kreeg ik de bestelde kleur vrij snel na een prettige telefonische afhandeling voor de retourgestuurde sloffen.

Helder en transparant

Mooi bedrijf met hart op de goede plaats. Bedrijf van/voor de toekomst !

Geweldig!

Een paar maanden geleden werd ik verliefd op een paar sloffen die niet meer in mijn maat waren, gemaild en mij werd beloofd dat ik geïnformeerd zou worden zodra ze weer op voorraad waren. Aan deze belofte heeft esgii zich gehouden en ik heb gelijk mijn paar besteld! Verzending is via post.nl wat mijn lievelingspostservice (gaat het minste bij mis) dus dat is ook erg fijn. En dan de sloffen zelf. Prachtig! Ik was hier al jaren naar op zoek, wat ik bijvoorbeeld heel fijn vind aan de esgii sloffen is de rubberen zool en de goede pasvorm. Hierdoor voel je je ,ook al heb je sloffen aan, je nog steeds actief. Van die soksloffen word ik automatisch moe en dat is wel lekker 's avonds op de bank maar niet als je thuis aan het werk bent of andere klusjes moet doen. Ook veel veiliger wat betreft de trap op en af lopen of even op een kruk klimmen. En, ik loop niet meer zo te sloffen! Daarnaast zijn ze lekker warm maar vind ik ze niet persé heel veel warmer dan andere sloffen die ik heb gehad, alleen als je er op gaat lopen krijg je wel lekker snel warme voeten! Ik raad iedereen de sloffen van esgii aan!

Punctual in delivery, high quality, comfortable slippers

Sit well on the foot, breathable. Very nice so far.

Mooie sloffen, bestellen niet zo makkelijk dus te klein

Goeie service. Mooi materiaal. Mooie missie van het bedrijf. Gebruik van de site in te bestellen (via de telefoon) is lastig.

Mooi product, goede service

Heel tevreden

Prima service en hele fijne sloffen.

De sloffen zijn heerlijk warm en ik vind het fijn dat ze duurzaam.en fair trade zijn.

Prima service en product

Prima service en product

Herengracht 15

2312LA Leiden

+31(0)6 18 29 02 03

Over esgii

esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!