Top sloffen en top service

Leveren gaat altijd snel en je ontvangt het product keurig netjes verpakt. De kwaliteit van de sloffen is zeer goed. Je gaat er jaren mee vooruit.

Mooie sloffen, goede en snelle service

Heel blij met m'n sloffen. Iets verder ingeknipt omdat ik er net niet in paste. Maar nu perfect.

Levering op tijd. De sloffen zijn heerlijk warm. Nadeel voor mij, zool is niet stevig. Ik kleef soms aan de vloer. Het belangrijkste vind ik dat het lekker warm is.

Snelle levering, mooi product!

Snelle levering, mooi product!

Heerlijke en warme sloffen - super Kerstcadeau

Prachtige kwaliteit en heerlijk warm. De zool is hard en heeft een leren laagje waardoor ze niet snel kapot gaan. Zeer tevreden!

Tweede paar sloffen net ontvangen. Super blij mee.

Sympathieke webwinkel. Voorraad is niet zo groot maar dat maakt dat je voor een ander model kiest waar je misschien nog blijer mee bent.

Prima sloffen

De sloffen bevallen prima. Ze bieden goed steun aan mijn voeten, wat ik niet gewend was.

Goede, mooie spullen. Ook leuk om te weten hoe ze gemaakt worden en met welk materiaal.

Al langer geleden paar sloffen gekocht bij esgii en naar volle tevredenheid veel gedragen. Zijn nu aan het verslijten, m.n aan de hielen. Zolen nog steeds prima! Hoop nu, nee reken er op dat deze sloffen zeker zo lang meegaan. (Mijn e-mailadres was voorheen w.s. [email protected])

Erg tevreden!

Super mooie sloffen; ongetwijfeld met liefde gemaakt❤

Snel, zelfs in drukke tijden

Zelfs pal voor de Kerst heel snel. En prachtige sloffen natuurlijk.

Fijne sloffen en goede service. Ik wilde graag een bepaalde kleur sloffen maar deze waren niet op voorraad wegens een corona lockdown in Mongolië. Op het moment dat de sloffen weer beschikbaar waren, kreeg ik direct een mailtje en kon ik bestellen. Heel netjes

De bestelling is snel en zeer verzorgd geleverd.

En de sloffen zijn geweldig. Het liefst zou ik de sloffen altijd dragen. De maatvoering is vergelijkbaar met mijn schoenmaat. Echt een aanrader!

Fijne warme voeten

Eerst even wennen aan het model, en zitten prima soepeltjes en warm

er waren helaas maar weinig pantoffels in maat 42

Snelle service, heerlijke sloffen.

Via een relatie op deze sloffen en dit bedrijf geattendeerd. Website ziet er veelbelovend uit. Filosofie spreekt weg aan. Producten bevestigen de eerste indruk. Erg leuk!

Super en goed geregeld

Snel en goed

Snelle levering en goed product

Direct bericht toen product weer voorradig was

Ik wilde graag een bepaalde kleur pantoffels die niet meer in mijn maat voorradig waren. Na contact hierover per e-mail ontving ik enigszins tot mijn verbazing een mail dat de pantoffels weer op voorraad waren. Super en ook nog voor de kerst binnen

Fijne slof minder goed retourbeleid

Sloffen vallen groot uit. Mooie kwaliteit, snel verstuurd en goed en mooi verpakt. Jammer dat je retour zelf moet betalen dus ben ik nu 7,25 extra kwijt, eigenlijk omdat de maten niet kloppen en je echt moet passen. Daardoor zou ik niet snel nog eens bestellen.

Heerljjk warm

De sloffen zijn prachtig, zitten heerlijk en eindelijk warme voeten. En ook nog eens duurzaam.

Heerlijke pantoffels, super service!

Ondanks dat ik smalle voeten heb toch pantoffels besteld met een extra inlegzooltje waardoor ze toch passend te maken zijn. Na de zool te klein te hebben gesneden kreeg ik de volgende dag gratis een nieuw paar zooltjes. Echt toppie!!!

gode producten

goed product lekker warm,de onderzetters laat gauw los

Heerlijke sloffen

Mooi materiaal; zweet er totaal niet in; lekker warm; heel comfortabel; ze vallen wel een tikje krap, dus als je een halve maat hebt, zou ik naar boven afronden.

snelle e accurate levering

deze cadeaus moeten nog uitgereikt worden

Snel geleverd Goede kwaliteit, de zool mag wat sterker, slijt te snel

Herengracht 15

2312LA Leiden

+31(0)6 18 29 02 03

Over esgii

esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt en is dé naam op het gebied van trendy viltproducten uit Mongolië. esgii is gespecialiseerd in vilten sloffen voor dames, heren en kinderen. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld. 100% feel good!