Prachtige wenge biezen.

Besteld en een week later werden ze geleverd. Hemelvaart en het weekend zat er tussen. Prima. Gewoon op tijd bestellen en elkaar niet gek maken met levertijden van 1 dag. Bedankt mensen!

Voordelige prijs en heel snelle levering

Na amper 4 dagen al geleverd aan een zeer aantrekkelijke prijs

Uitstekende service

Heel vriendelijk Alle geduld Snelle levering

Slechte communicatie en ander product

Ik bestelde parketveren aan de hand van de foto op de website en had daarna nog telefonisch contact. De parketveren waren snel geleverd maar het waren die de parketveren die op de foto stonden. Ik kreeg zwarte slappe veren en een gat in het midden ipv die op de foto bij het product stond. Communicatie hierover was alleen stuur maar terug en niet inhoudelijk op de mail. Ik heb uiteindelijk mijn geld retour gehad maar niet de verzenkosten die ik maakte voor een product dat ik niet besteld had als ik wist wat ik toegestuurd heb gekregen. De persoon aan de telefoon bleef hetzelfde bandje afspelen en er was geen zinnig woord mee te praten. Nooit meer dat ik hier wat bestel.

Gewoon goed

Goede service en snelle levering.

Goede prijzen, iets mindere klantenservice

Moest er vaak achteraan bellen. Ook bij het ophalen was de bestelling nog niet doorgevoerd

Makkelijke website en snelle levering

Makkelijke website en snelle levering

Super advies en contact

Vriendelijk klantgericht bedrijf met scherpe prijzen. Ook ons bezoek aan het bedrijf in Lelystad was prettig. We gingen tevreden de deur uit.

Snel en flexibel

Ik heb aluminium plinten gekocht. Deze konden per direct geleverd worden. De voorgestelde datum was voor mij niet handig, maar dit kon gelijk aangepast worden. Later nog kort telefonisch contact gehad om de leverdatum en tijd te bevestigen. Goed geregeld!

Goede bediening

Prima service en levering

verkeerde kleur werd geleverd

Ik kreeg de verkeerde bestelling toe gekregen. Zwarte ipv witte plinten. Een halve week later kreeg ik de juiste plinten toe. Ik heb de werken een week moeten uitstellen en er was geen compensatie voorzien. Voor 20 euro verzending en 200 euro voor 11 plinten verwacht je toch wat betere service

Snel geleverd!

Mooie biezen zeg! (Messing)

Verzender UPS is waardeloos

Plinten zullen vast mooi zijn als ik ze tenminste bezorgd krijg. Kwaliteitparket stop met ups. Ga in zee met postnl of dhl maar gooi deze bezorger uit jullie service levering. Waardeloos. Je kunt ook klanten zelf laten kiezen met welke bezorger jullie producten afgeleverd worden in Nederland. Denk dat je zult zien dat UPS niet vaak gekozen wordt. En omdat jullie te vroeg komen met een evaluatieverzoek kan ik alleen antwoord geven op de door jullie ten onrechte verkozen bezorgdienst.

top service!

Heel tevreden over de flexibele service en snelle communicatie. Bij deze webshop doet men alles om de klant zo snel mogelijk te helpen. Een aanrader!

Snel geleverd en goed produkt

Leverancier nam gelijk contact op en gaf advies mbt lijm. Snelle levering en mooi product.

Snelle afhandeling

Prima telefonisch geholpen en snel geleverd

Vlotte afhandeling, bestelde spullen zijn prima. Let wel op dat zelf ophalen niet gratis is. Er gelden dan administratiekosten en die komen pas tevoorschijn bij het afrekenen.

Het juiste snel geleverd.

Zeer ondersteunend, adequaat en snel

Ik had een aantal extra m2 nodig van mijn mozaïekvloer uit 1988. Maar helaas is dat nergens meer te vinden in dezelfde maatvoering. De medewerkers van kwaliteitparket hebben zeer voortvarend in slechts enkele dagen tijd weten uit te vinden van welke houtsoort mijn parket nou was en heeft ook een leverancier gevonden die het in mijn maat kon leveren. Een opluchting voor ons.

Zeer ondersteunend, adequaat en snel

Koerierdiensten moeten van hun woord zijn.

Order en opvolging Kwaliteitsparket prima. Hoge verzendingskosten. Levering Post NL helemaal niet meer ok in mijn regio. Doen geen moeite om aan huis te komen, leveren direct in postpunt naar hun keuze. Dus pakje moeten gaan afhalen ondanks de hoge verzendkosten.

Supersnelle levering

Sneller dan verwacht ontvangen !

Bellen overleven en geregeld!

Met spoed moest ik bies hebben voor mijn PVC vloer. Ik heb gebeld en overlegd, bestelling geplaatst en kon direkt ophalen! Top service!

Totaal tevreden

Regelmatig besteld bij Kwaliteitparket. Duidelijk site, goede communicatie over de voortgang. Was nog iets vergeten en heb dit na besteld, alles zonder problemen. Goede communicatie over de levering. Al met al helemaal top!! Dik tevreden over dit bedrijf.

Supergoed, wat een service!

Nadat andere leveranciers er lang en omslachtig over deden om te reageren, te communiceren en af te handelen deed dit bedrijf het op een uitstekende, betrouwbare snelle manier. Zo hoort het vind ik, zeer bedankt, aanrader!

Bolderweg 72 A

8243RD Lelystad

Over Kwaliteitparket.nl | Groothandel, Parketzaak & Webwinkel

Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten