top service!

Heel tevreden over de flexibele service en snelle communicatie. Bij deze webshop doet men alles om de klant zo snel mogelijk te helpen. Een aanrader!

Snel geleverd en goed produkt

Leverancier nam gelijk contact op en gaf advies mbt lijm. Snelle levering en mooi product.

Snelle afhandeling

Prima telefonisch geholpen en snel geleverd

Vlotte afhandeling, bestelde spullen zijn prima. Let wel op dat zelf ophalen niet gratis is. Er gelden dan administratiekosten en die komen pas tevoorschijn bij het afrekenen.

Het juiste snel geleverd.

Zeer ondersteunend, adequaat en snel

Ik had een aantal extra m2 nodig van mijn mozaïekvloer uit 1988. Maar helaas is dat nergens meer te vinden in dezelfde maatvoering. De medewerkers van kwaliteitparket hebben zeer voortvarend in slechts enkele dagen tijd weten uit te vinden van welke houtsoort mijn parket nou was en heeft ook een leverancier gevonden die het in mijn maat kon leveren. Een opluchting voor ons.

Zeer ondersteunend, adequaat en snel

Koerierdiensten moeten van hun woord zijn.

Order en opvolging Kwaliteitsparket prima. Hoge verzendingskosten. Levering Post NL helemaal niet meer ok in mijn regio. Doen geen moeite om aan huis te komen, leveren direct in postpunt naar hun keuze. Dus pakje moeten gaan afhalen ondanks de hoge verzendkosten.

Supersnelle levering

Sneller dan verwacht ontvangen !

Bellen overleven en geregeld!

Met spoed moest ik bies hebben voor mijn PVC vloer. Ik heb gebeld en overlegd, bestelling geplaatst en kon direkt ophalen! Top service!

Totaal tevreden

Regelmatig besteld bij Kwaliteitparket. Duidelijk site, goede communicatie over de voortgang. Was nog iets vergeten en heb dit na besteld, alles zonder problemen. Goede communicatie over de levering. Al met al helemaal top!! Dik tevreden over dit bedrijf.

Supergoed, wat een service!

Nadat andere leveranciers er lang en omslachtig over deden om te reageren, te communiceren en af te handelen deed dit bedrijf het op een uitstekende, betrouwbare snelle manier. Zo hoort het vind ik, zeer bedankt, aanrader!

Goede communicatie en belofte waargemaakt

Mijn ervaring was echt goed, gebeld om 15:00 uur smiddags en opgehaald om 16:30 uur in vestiging(afhaallocatie) naar mijn keuze.

Doet wat het moet doen. Top!

Goed maar niet uitmuntend

Snel geleverd en voor een goede prijs. Maar de kwaliteit van de parketveren zag er duidelijk beter uit in de foto dan in het echt. Verder prima hoor maar dat viel wat tegen

Tijdstip van levering

Goede dienstverlening, maar je vraagt om vrijdag te leveren,bellen ze zelf om te zeggen dat ze woensdag in de buurt zijn. Heel de dag gewacht, gebeld om 17:30 om te vragen waar ze blijven. Ze hebben zich vergist ze kwamen donderdag. Dag verlof genomen voor niets.

Snel, vakkundig, vriendelijk

Razendsnelle, duidelijke en vriendelijke reactie op mijn mail met vragen over het vinyl. Levering was ook snel, ik werd keurig geïnformeerd over datum en tijd. Vinyl is van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden!

Elastilon is een top product. Bestelling wam weliswaar een dag later, maar dit was goed doorgegeven

Grootste verbetering zou zijn als bij levering van de elastilon ook een flink stuk extra stickerfolie wordt geleverd. Nu raak je de eerste paar meter (prijzige) elastilon kwijt omdat je die op moet offeren voor het startfolie.

Goede service en snelle levering

Had een verkeerd artikel besteld, na telefonische advies had ik de volgende dag meteen de juiste spullen binnen!

Mooi

Dienst en levering helemaal ok!!! Het enige is dat de kleur behoorlijk afwijkt met de foto in de webshop. Toch hou ik de vloer omdat ie erg mooi is. Er zou een blauwe nuance in zitten en die zie je helaas nauwelijks terug.

de beoordeling is er eerder dan de levering

Ik heb nog niet alles ontvangen

Prijs/kwaliteit met excellente correcte service tot bij levering

Top service zoals het hoort en komen ook afspraken na van wat ze afficheren in zowel producten als geafficheerde voorwaarden en voornemens op de site.

Leveren netjes op tijd, goede prijs

Leveren netjes op tijd, goede prijs

Bolderweg 72 A

8243RD Lelystad

Over Kwaliteitparket.nl | Groothandel, Parketzaak & Webwinkel

Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten