Pluspunten
Snelle levertijd kennis van z'n producten Kortom gewoon top.
Pluspunten
Snelle levering, website navigatie is duidelijk,winkelwagen is overzichtelijk, afhandeling en betaling duidelijk, contact zoeken is goed geregeld binnen 24 uur duidelijk antwoord, persoonlijk contact.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
AANRADER! Deze shop is betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.;) Het ruime assortiment en de zeer snelle levering zorgen voor klanten die zeker terug komen!;) Groetjes Ron
Pluspunten
Snelle afhandeling, daad bij het woord!
Pluspunten
top winkel spullen netjes geleverd geen enkel probleem.
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenGoedkopere verzendskosten
Pluspunten
Een extraatje bij de bestelling, heel aardig en dat deed me goed, kwam vriendschappelijk over bij me!
Na mijn bestelling geannuleerd te hebben zou het geld worden teruggeboekt. Dat is na 2 maanden nog steeds niet gebeurd, zo ga je niet met je klanten om.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle lever tijd!! Goede kwaliteit producten!!
VerbeterpuntenHelaas waren bepaalde producten die ik nodig had niet meer in voorraad.
Pluspunten
Snelle levering en goed spul van goeie kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super . Zondag 29dec besteld, 31 dec binnen
Pluspunten
Snel geleverd, op het laatste moment besteld en de 31e nog net op tijd binnengekregen. Hardstikke bedankt!
Pluspunten
Top geregeld! Zou het eerst ophalen , maar dit lukte niet en toen is het kostenloos verzonden!
Prof Dr Bakkerlaan 14
3431 EK Nieuwegein