Pluspunten
Goede prijs.
VerbeterpuntenSnellere levering en op instagram actief zijn.
Op de verkoop site staat dat je een presentje krijgt bij minimaal 20 euro besteding, helaas is er bij bezorging geen presentje te vinden ,klein min puntje.
Pluspunten
Ik ben tevreden over de kwaliteit en het functioneren van het door mij bestelde artikel. Ik ga geen cijfers of sterretjes toekennen. Service en levering oké.
VerbeterpuntenDe belofte dat je het artikel, mits vóór 15 uur besteld, je het de volgende dag al geleverd krijgt is flauwekul. Ik heb mijn bestelling maandag geplaatst en zaterdagavond werd het artikel bezorgd.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede communicatie met de verkoper. Ben zeer tevreden met mijn bestelde product, en goedkoper aangeschaft dan ergens anders.
VerbeterpuntenDe "Voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis" ging een beetje fout bij mij. Maar dit lag wss bij Post.nl, want de bezorging hier laat de laatste week te wensen over. Misschien duidelijker en strakkere afspraken maken met Post.nl??
Pluspunten
Snelle levering en geen dure producten
VerbeterpuntenVerkoop van Visco lont
Pluspunten
leuk dat je een aansteker gratis erbij krijgt
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Originele Producten, goede levering
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
wederom een goeie service!
Pluspunten
leuke producten
Verplichting op de reageren op mail als een bestelling niet geleverd is
het apparaat was na 5 minuten al kapot!!!
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke website, top
Pluspunten
Nee
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Supersnelle levering!
Een aantal: product werd pas na 5 werkdagen geleverd, ipv de toegezegde 1-2 werkdgn. Dus te laat voor sinterklaas. Daarna ging het product na een aantal dgn kapot. Waardeloos. Nog een laatste tip: jullie website ziet er uit alsof ‘ie in de 90s is gebouwd, dus een investering daarin zou ook geen overbodige luxe zijn.
Prof Dr Bakkerlaan 14
3431 EK Nieuwegein