ik kan via geen enkele weg reactie krijgen zowel niet via mail als via gsm ik vind dit niet zo prettig ik wil een aankoop doen maar krijg maar geen contact voor info
Pluspunten
Vlotte service met een product dat voldoet aan de prijs/kwaliteit
Pluspunten
snelle service van postnl prima verpakt
Verbeterpuntenduidelijke omschrijving , wat er wel en niet bij zit , en een track&trace code toevoegen en als er een vraag word gesteld per mail graag beantwoorden !
Pluspunten
prijs/kwaliteit
Verbeterpuntenbestelling na een week nog niet binnen, telefonisch niet bereikbaar en op mail werd niet gereageerd
Pluspunten
snelle levering goed verpakt
Verbeterpuntenlagere verzendkosten
Pluspunten
Snel, goed assortiment
VerbeterpuntenIk heb de track&trace nooit ontvangen. Verder vind ik betalen omdat je met PayPal wil betalen niet van deze tijd, maar dit werd gecompenseerd door wat gratis producten. En ik zou het leuk vinden als je ook schietkist ontvangers los kan bestellen, zonder afstandsbediening.
Al je niet kunt voldoen aan de levertijd zoals vermeldt op de website... is het misschien handig dat je dit NIET vermeldt... mensen rekenen daar op...
Pluspunten
prijs
VerbeterpuntenAls een mail wordt gestuurd en je stuurt vis WhatsApp vragen beantwoord ze dan!!!!
Pluspunten
- Snelle service
Pluspunten
alle boven genoemde punten
Verbeterpuntenik had zwarte brillen besteld, kreeg meerdere kleuren; is voor het gebruik niet van belang dus stel ik mij tevreden met wat ik ontvangen heb.
Pluspunten
het was perfect snel en de spullen ie ik kreeg zag er goed uit
Verbeterpuntenhet zou leuk zijn als er meer aan keuze voor aansteker zullen komen want daar waren er niet veel van
Pluspunten
Prima spul, duidelijke uitleg
Pluspunten
Betrouwbaar bedrijf
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
zoals beloofd de volgende dag in huis en het was ook erg netjes verpakt. Nu nog hopen dat me wens uitkomt als ik de wensballon oplaat
Pluspunten
Gratis stormaansteker bij me bestelling gekregen:)
Prof Dr Bakkerlaan 14
3431 EK Nieuwegein