Pluspunten
Snelle en nette levering!
Pluspunten
Snelle en nette levering
ik vond het schandalig dat er afval bij mijn bestelling zat. Afval van producten, waarvan er trouwens nog productafval in zat! Wat als mijn kinderen deze bestelling hadden opengedaan?
Pluspunten
overzichtelijke website en diversiteit in producten
Verbeterpuntenniet van toepassing
Pluspunten
Snelle levering en kwalitatief goed.
Pluspunten
Prima service, bestelling was er snel!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
good
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Snelle reactie op vraag over de levering van de bestelling. Bestelling in goede orde ontvangen.
VerbeterpuntenGeen belofte doen op de site als 'voor 15:00 besteld, morgen in huis', aangezien Post.nl dit niet waar kan maken... Biedt de klant de mogelijkheid om telefonisch te kunnen communiceren. Telefonisch contact wordt vaak als prettiger ervaren, dan via Whatsapp...
Pluspunten
- mooie producten - kwaliteit - genoeg informatie
Pluspunten
Top service, nette persoonlijke aanpak en heel probleemgericht denken. Had zelf iets met spoed nodig en had daarnaast nog een fout gemaakt in de bestelling. Kreeg supersnel een goede oplossing voorgeschoteld. Absoluut een aanrader!!
VerbeterpuntenWat ik nodig had stond op "op voorraad" in de webshop, maar was niet meer op voorraad. Heb daarna wel een beter product voor dezelfde prijs gekregen, dus absoluut niets op aan te merken verder!
Pluspunten
snelle levering en keurig verpakt.
Verbeterpuntenassortiment uitbreiden
Pluspunten
snelle levering duidelijk website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bestelling en levering is probleemloos verlopen.
Pluspunten
beter dan andere bedrijven op dit gebied
Verbeterpuntenweinig keuze
Pluspunten
zeker goede producten
Pluspunten
Goede levering. Prijs en kwaliteit
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
Pluspunten
vlotte afhandeling van defect apparaat. na melding gelijk de volgende dag een nieuwe in huis.
Prof Dr Bakkerlaan 14
3431 EK Nieuwegein