Gewoon top

Gewoon goed geregeld

Super service

New Line for new gear.

Voor mij een ontdekking naast alle grotere bedrijven wel één die nu in mijn favorieten staat. De artikelen waren dezelfde middag nog de deur uit in Harlingen. Daarna is men afhankelijk van en overgeleverd aan de vervoerder waar je als bedrijf weinig invloed op hebt. Ik beveel New Line aan als je een nieuwe uitrusting nodig hebt.

Altijd goed geregeld

Goede kennis van zaken

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Ik was op zoek naar speakers voor onder de overkapping. Hier vond ik mooie kleine exemplaren waar een verassend goed geluid in zit. De prijs was meer dan redelijk en het pakketje werd na 2 dagen bezorgd.

super

snel en correct

Altijd goede, snelle service en prijzen!

Altijd vakkundig advies. Een aanrader…

Vanzelfsprekend bij New-line, een vertrouwd adres, zou nergens anders willen bestellen.

Voor een Ortofon-element had ik een nieuwe naald nodig. Dan is er maar één plek waar ik me toe wend: New-Line. Sinds jaar en dag deskundig op het gebied van draaitafels en toebehoren. Ook in deze tijd bestaat er nog zoiets als klantenloyaliteit. Daarnaast natuurlijk goed geleverd, maar daar gaat het eigenlijk niet om. Had het nergens anders willen kopen.

Een mengpaneel besteld, snel geleverd. Ik ben erg tevreden.

Overzichtelijke site, snel sparepart gevonden en besteld. Zeer snel geleverd. Item werkt direct en was goed verpakt.

Supersnelle actie.

Ik bestel een microfoon en kan m meteen komen afhalen! Dat is nog eens service als je last minute wat nodig hebt. Andre weer bedankt!

Prima bedrijf!

Snelle levering, goed verpakt. Fijn product.

Perfect! Snel geleverd, keurig verpakt.

Voor mijn JB-Systems FX-1000 rookmachine, van 11 jaar oud, een nieuwe pomp besteld. Toch fijn dat New-Line ook voor de oudere apparaten de onderdelen op voorraad heeft. Geen moeilijk gedoe, gewoon via google te vinden! Pomp voor de FX-1000 Rookmachine. Duidelijke foto's

Leveringssnelheid is een genot.

Komen we er zelf niet uit, dan heeft André altijd een goed advies en kunnen wij verder.

Keurig op tijd en volgens afspraak geleverd.

Top bedrijf

Goed bedrijf, fijne personeel goede service

Ggoede producten voor een niet te hoge prijs

Zeer snelle levering binnen een dag bezorgt

Uitstekende service met problemen.

De bestelling werd snel geleverd. Alleen was er 1 product met een febrieks fout. Op de mail die ik stuurde kwam heel snel reactie en werd perfect opgelost.

Foutloos

Prima bestelproces en alles snel in huis. Eigenlijk zoals altijd en ik koop al jaren bij New Line. Meestal heb ik geen advies nodig en weet ik precies wat ik wil hebben, maar het kán wel.

Keer op keer uitstekende service. Dit onderscheidt New Line van de rest!

Ik had een artikel nodig die niet op de site stond. Maar de heren van New Line heb ik even gebeld, en ik had het artikel 2 dagen later al binnen. bedankt voor de goede service.

Op tijd en goed verpakt

Prima stofkap die past als gegoten op mijn Lenco L75. Alleen prijs ging in een paar weken met enkele euro's omhoog.

Helemaal super

Ik kwam met n probleem en er werd door deze firma enorm goed geholpen. Er werd meegedacht aan een oplossing en waardeer dat enorm! Mijn eerste bestelling hier geplaatst maar absoluut niet de laatste. Nogmaals bedankt daarvoor. Joshua van Ginkel Trimline automotive

Geweldige site en service

Er werd snel geleverd en product zoals omschreven.

Kanaalweg 100

8861KJ Harlingen

Over New Line licht en geluid

Je kunt bij New Line licht en geluid terecht voor een licht- en geluidsinstallatie van vrijwel alle merken. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor goede en betaalbare apparatuur voor DJ's, Drive-in Shows, Buurthuizen, Café's en Discotheken. Naast het feit dat wij een uitgebreide voorraad hebben (eigen magazijnen) maakt onze kwaliteitscontrole onze service écht uniek. Er is immers niets vervelender dan een product te ontvangen dat beschadigd, incompleet of zelfs defect is (hoe goed het daarna ook opgelost wordt). Voorkomen is beter dan genezen!