goed en snel geleverd

goede ervaring

goede artikelen goede prijs verhouding

Professioneel snel en heel goed!

Bestelling plaatsen en bijwijze van spreken ook op kunnen halen dit in een tijdsbestek van nog geen half uur.

Aanrader !! Zeer professioneel advies

Een bedrijf met persoonlijk advies. Altijd een oplossing op maat. Ruime voorraad en snelle levertijden. Ik zou er zonder twijfel opnieuw een bestelling plaatsen.

Product op voorraad en snel geleverd

Superservice

Hoewel ik slechts een kleine bestelling plaatste, werd alles keurig en netjes verpakt en tijdig geleverd. Alles prima verlopen. Bedankt!

Stekkerzoektocht op heel internet en gevonden in eigen stadsie!

Goede (bijzondere) stekkers/connectors voor een redelijke prijs! En snel geleverd!

snel geleverd

snel geleverd

Hele goede ervaring en service

Alles prima!!

Prima product omschrijving en snel verstuurd.

Pièces recherchées en stock et envoi express !!

Plusieurs commandes passées chez New Line, toujours reçues hyper rapidement, produits de qualité, facturation au top. Un petit + : avoir le site en anglais ou en français. Bonne continuation !

Top service. Alles super veilig ingepakt.

Pakketje kwam wat later aan door de corona drukte. Maar het was ontzettend keurig en veilig ingepakt, er kon absoluut niks mee gebeuren. Top service!

Snel, compleet en goedkoop

Een no-nonsens webshop met een ruim assortiment tegen een zeer redelijke prijs.

uitstekend

Andre heeft veel ervaring en heeft antwoordt op al mijn vragen. Helpt daar waar het kan (ook met gratis tips).

Snelle levering, die was met uiterste zorg ingepakt. Heel fijn. Product is naar wens

voldeed aan de verwachting

Vriendelijk, behulpzaam en weet waar hij over praat.

Goede service, razendsnelle verzending!

Alles is goed aan deze webwinkel, maar de site kan wel een update gebruiken. Ik vertrouwde het daardoor eerst niet helemaal, maar dat was nergens voor nodig: binnen een paar uur verzonden, snel in huis, goede kwaliteit producten! Absolute aanrader.

Zeer goede communicatie!! Uiterst vriendelijk!!

Snelle levering, goede ervaring

De bestelling werd zeer snel en goed verpakt geleverd. Stevige kwaliteit dozen.

Prima product, snelle service.

Ik bestel wel vaker audio goederen en vind vaak een betaalbare oplossing bij New Line. Prima service en de kwaliteit van hun kabels en andere producten is altijd betrouwbaar.

kennis van zaken en vervolgens een snelle levering

Altijd goed

Altijd goed

geweldig geholpen

Ik zocht een onderdeel van een platenspeler maar stond niet in de lijst. Er werd mij verteld door New Line dat er ook een onderdeel van een ander merk in zou passen. En dat klopte geweldig!

Kanaalweg 100

8861KJ Harlingen

Over New Line licht en geluid

Je kunt bij New Line licht en geluid terecht voor een licht- en geluidsinstallatie van vrijwel alle merken. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor goede en betaalbare apparatuur voor DJ's, Drive-in Shows, Buurthuizen, Café's en Discotheken. Naast het feit dat wij een uitgebreide voorraad hebben (eigen magazijnen) maakt onze kwaliteitscontrole onze service écht uniek. Er is immers niets vervelender dan een product te ontvangen dat beschadigd, incompleet of zelfs defect is (hoe goed het daarna ook opgelost wordt). Voorkomen is beter dan genezen!