Snel geleverd.

Snelle levering van het product.

snel gestuurd en goed advies

snel gestuurd en goed advies

Makkelijk shoppen, overzichtelijk, jammer van de verzendingskosten.

Netjes op tijd bezorgd.

Ik had een USB geluidskaart gekocht. Geweldig apparaat en snel geleverd.

Snel

In losse onderdelen is New Line de eerste treffer op google. Daar een printje voor een KAnjo60 besteld, en binnen twee dagen was het binnen, perfect!

Goeie en vlotte service

Goeie en vlotte service

perfect en snel geleverd tevens goed verpakt!

perfect en snel geleverd tevens goed verpakt! Verder niks aan te merken, goede prijs/kwaliteit.

Gewoon prima

Netjes en snel

Netjes en snel geleverd

Perfecte service

Perfecte levering volgende dag in Belgie!! Goeie service.

Netjes op tijd geleverd

Producten zijn zoals verwacht. En op tijd geleverd.

Zeer vertrouwd

Al jaren bestel ik hier het een en ander. Bepaalde onderdelen zijn goedkoper dan bij grote concurrenten. Ik heb tot op heden nog geen problemen mogen ondervinden.

Top bedrijf

Bestelling voldoet volledig aan de verwachtingen en razendsnel verstuurd en prima verpakt ontvangen.

Persoonlijke service !

Snel, compleet

Prima duidelijke online verkoop.

Leverde snel wat anderen niet hadden.

Bestelde spareparts voor Eurolite ledlampen, kreeg ze snel geleverd voor een faire prijs. Ik kon geen andere leverancier vinden die dat kon leveren. New Line heeft een groot assortement. Prima! .

Prima shop, overzichtelijk en snel geleverd.

Overzichtelijke pagina's, redelijk uitgebreide keuze voor goedkope en duurdere opties, snel opgestuurd. Let wel op: sommige producten worden denk ik per 2 geleverd (of de shop heeft per ongeluk 2 doosjes in plaats van 2 producten opgestuurd) zoals sommige audiopluggen. Zeer tevreden.

scherpe prijs !

Top .

Nauwkeurig en snel

Ondanks een kleine bestelling, toch nauwkeurig en snel geleverd. Perfecte verpakking.

Super geholpen

Ik had een aantal onderdelen nodig voor de reparatie van Sunstrips. Ze vertelde mij precies welke onderdelen ik moest bestellen om het probleem te verhelpen.

Snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding

Mooie snelle verwerking van de order ondanks de feestdagen. Het product voldoet aan mijn wens.

Goede spullen goede prijs levering 1 dag te laat

Goede spullen goede prijs levering 1 dag te laat, ook jammer van dit VERPLICHTE veld

Goede ervaring

Scherpste prijs op het net, snel verzonden en in huis. Helemaal top!

GOED GELOPEN.

Leveren snel en ruime keuze, overzichtelijke website. niet duur. Top

bestel regelmatig. Prima !

Kanaalweg 100

8861KJ Harlingen

Over New Line licht en geluid

Je kunt bij New Line licht en geluid terecht voor een licht- en geluidsinstallatie van vrijwel alle merken. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor goede en betaalbare apparatuur voor DJ's, Drive-in Shows, Buurthuizen, Café's en Discotheken. Naast het feit dat wij een uitgebreide voorraad hebben (eigen magazijnen) maakt onze kwaliteitscontrole onze service écht uniek. Er is immers niets vervelender dan een product te ontvangen dat beschadigd, incompleet of zelfs defect is (hoe goed het daarna ook opgelost wordt). Voorkomen is beter dan genezen!