Pluspunten
Snelle offerte binnen
VerbeterpuntenSnellere bezorging
Pluspunten
Keurige communicatie.
Pluspunten
Snel geleverd, goede communicatie
VerbeterpuntenIk was zeer teleurgesteld dat de kussensloop die ik besteld had maar aan een kant bedrukt was. Dit werd op de website niet aangegeven. a.u.b. volgende keer wel aangeven. Ook vond ik het assortiment van 100 x 100 kussenslopen qua kleuren te saai (weinig mooie patronen) of kinderachtig. Niet echt geschikt voor 18-30 jarige.
Pluspunten
Gezien prijs topprestatie
Pluspunten
goed geholpen met de maten
Verbeterpuntende comminucatie per mail duurde wat lang ivm drukte, wel goed telefonisch bereikbaar
Pluspunten
omdat er een deel niet voorradig was. is er netjes gebeld dat de leverdatum verlaat was of dit een probleem was. dit was zeer prettig.
Pluspunten
kwaliteit prijsverhouding goed
Verbeterpuntencommuniceren over langere bezorgtijd zou goed zijn
Pluspunten
Duidelijke communicatie, goede service en goede prijs. Fijn dat je kleurenstalen kan bestellen.
VerbeterpuntenDe website kan wel wat gemoderniseerd worden.
Pluspunten
Snelle service en goed bereikbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
mooie producten, veel keuze
VerbeterpuntenLange levertijd direct communiceren, dus voor de verkoop. Dan kan de klant zelf bepalen of het de moeite van het wachten waard is.
Pluspunten
Nette / stevige kussens
Pluspunten
Zeer ruime keuze in kleuren, materialen en maten. Betaalbaar!
VerbeterpuntenIk had een bestelling gedaan, maar er was iets verkeerd gegaan met betalen. Dat wist ik niet, dus zat geduldig om mijn bestelling te wachten. Had graag een mailtje gehad dat er iets mis was gegaan.
Pluspunten
zie aantal sterren
VerbeterpuntenPaypal zou handig zijn.
de keuze maken ivm de hardheid van de kussens.Ik heb nu een binnenkussen met rits besteld,waar ik een deel van de vulling kan uithalen,maar bij mijn vorige bestelling had ik dit niet gedaan.Vind de kussens vrij hard om op te liggen,heb nl een nekprobleem en kan heel harde kussens verdragen.Misschien aan assortiment,zachte,halfzachte en harde kussens toevoegen
Hartelijk dank voor uw beoordeling en verbeterpunten. We gaan eens kijken hoe we uw verbeterpunt kunnen verwerken bij onze artikelen.
Hartelijk dnak voor uw beoordeling en veel plezier van uw aankoop!
de binnenkussens minder strak vullen
Hartelijk dnak voor uw beoordeling en veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Goed verpakt. Goede levering. Kwaliteit prijs goed. Goed afgewerkt artikel
VerbeterpuntenDuidelijker de kleuren combinaties van de stof op internet zetten.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
prijs - kwaliteit is uitstekend.
Verbeterpuntenbeetje meer keuze zou fijn zijn
Hartelijk dank voor uw beoordeling en veel plezier van uw aankoop!