Pluspunten
Dat er staaltjes besteld kunnen worden.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Mooie hoes, uitstekende prijs/. Kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Levering volgens afspraak en netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
geruisloze levering, prijs/kwaliteit prima in orde
Verbeterpuntenik vind de website niet super handig in gebruik
Pluspunten
Bijzonder mooie producten voor een superlage prijs.
VerbeterpuntenOp de website vond ik de foto's niet echt duidelijk. Product is in werkelijkheid veel mooier.
Pluspunten
Nauwkeurige communicatie
VerbeterpuntenSnellere levering
Pluspunten
Ik vroeg een mdewerker te spreken en dat lukte geijk .Hij wist waar hij over sprak .
VerbeterpuntenDe site klopte niet met de werkelijkheid . Ik bestelde een staaltje en dat kwam niet overeen met wat er op desit stond , dat staaltje was er niet en bestond ook niet in het assortiment . Weg drie euro . De levertijd was een week.!
Pluspunten
Heel erg tevreden, betrouwbaar, levering prima, product heel mooi!
VerbeterpuntenNiks, ga zo door
Pluspunten
Goede prijs en kwaliteit! Snelle service.
VerbeterpuntenHet adres was niet goed op het pakketje gezet waardoor het retour is gestuurd. Hierdoor moest ik zelf de kussens halen want ik had ze die dag nodig. Ik heb de verzendkosten gewoon terug gekregen. Uiteindelijk is het netjes opgelost.
De levering duurde erg lang!
Pluspunten
prima site en prima service, mooi snel geleverd.
Pluspunten
3x kleurstaal besteld € 3,- betaald, netjes ontvangen.
Verbeterpuntengevraagd of er van een bepaalde stof ook een poef hoes gemaakt kon worden. tot op heden niets meer van ze gehoord.
Pluspunten
Betrouwbaar bedrijf, goede communicatie, prima product. Aanrader!!
Pluspunten
alles prima
heb een kussen met kussen hoes besteld met doorsnede 60 cm.vind het kussen te krap in de hoes zitten Nu is het zitgedeelte niet helemaal gevuld met het kussen.
Pluspunten
Géén
VerbeterpuntenGéén