Perfecte levering!!!

Als verzamelaar van vinyl van bepaalde artiesten zag ik LP's voorbij komen van deze specifieke artiesten bij 45Toeren. Ik wilde eens proberen om ze online te bestellen. Nou, dat is prima gelukt! Ze kwamen heel en in uitstekende staat bij mij thuis aan! Complimenten!

Snelle en correcte levering in uitstekende verpakking

De website bestelling werd snel bevestigd. Binnen enkele dagen werden de gekochte LP's aangeleverd in een stevige verpakking. De kwaliteit van de verpakking was uitstekend. De persoonlijke noot bij de verzending was leuk en verrassend.

Perfect!

Vlot en correcte afwikkeling!

Doen wat ze zeggen!!

Perfect!!!

super

in het verleden 3x bezocht vanaf Amsterdam leuke zaak maar versturen werkt super binnen 1 dag binnen en keurig verpakt dus ik kan mij de rit naar Brabant besparen succes

Heel tevreden op alle gebied, verpakking, verzorging enz....

Zeker een aanrader voor iedereen die liefhebber is deze.

Super ,vet cool , te gek !

Super ,vet cool , te gek !

Supersnelle levering

Supersnelle levering en alles vlot en netjes geleverd in stevig kartonnen doosje.

De singels waren mooi verpakt.super tevreden

Gewoon wat je verwacht …

… snelle en nette verzending, goede verpakking, gewoon wat je verwacht bij het verzenden van een lp

Perfect geleverd, goed verpakt (niet overbodig), snelle levering.

goede service !

door dat ik een singel niet goed was kreeg ik meteen geld terug gestort was daar heel blij mee ! service is dus prima bedankt

Snelle levering!

Snelle levering en de tweedehands platen zijn in perfecte staat!

Twaalf 7'inch plaatjes van goede kwaliteit, en snelle levering. Ik ga zeker vaker kijken of er iets voor mijn verzameling is.

Goed product

snel levering

goed verpakt

Gewoon een top levering

Was gewoon een top levering.

Snel, betrouwbaar, goede communicatie en heel zorgvuldig (verpakt). Bij twijfel tussen meerdere aanbieders, kies voor zekerheid: 45 toeren.

prima geregeld

snel en goed

Ok

Betrouwbaar

Ruim assortiment tegen een goede prijs. De vinyl platen die ik gekocht hebt nergens anders goedkoper gezien. Hetzelfde geld voor plastic beschermhoesjes voor singeltjes. Nog wat andere spulletjes erbij gekocht, zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden over de goede service

Het is een prima winkel

netjes verzorgd

ik kan het iedereen aanraden

Fijne spullen, snelle verzending

Goeden service en snel geleverd

Mooie site zeer ruime keuze aan Nederlands talig plaatjes want dat is waar ik naar luister.

Guldenekker 30

5541 DG Reusel